Dell Mini 1010 Forum for all discussion and support on the first revision of the Dell Mini 10, the Dell Inspiron Mini 1010.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
IanDell1010 IanDell1010 is offline
Member
 
Posts: 51
Join Date: Aug 2009
Default Service Tag not accepted - 08-30-2009, 01:18 PM

for the last 2 weeks since I have had my 1010 I have been trying to set up the support site with my service tag but it just comes back stating a problem with the tag? has anyone else had a issue or is it just me?

Thanks


Dell Mini 10 Win 7 U | TV tuner | 3G built in | HD | 160GB 5400 HDD | Office 2010 Beta | Shame the GPS isn't much use

This is the best Travel mate I have had!
Reply With Quote
  (#2) Old
brookheather brookheather is offline
Senior Member
 
Posts: 391
Join Date: May 2009
Location: London
Default 08-30-2009, 04:28 PM

I had the same problem with two Mini 10v's - you have to call support and ask them to sort it out.

- Simon.


Dell Latitude E6220 | E6230
Reply With Quote
  (#3) Old
IanDell1010 IanDell1010 is offline
Member
 
Posts: 51
Join Date: Aug 2009
Default 08-30-2009, 07:10 PM

Not yet but will do now I know that is the route to fixing this, thanks.


Dell Mini 10 Win 7 U | TV tuner | 3G built in | HD | 160GB 5400 HDD | Office 2010 Beta | Shame the GPS isn't much use

This is the best Travel mate I have had!
Reply With Quote
Reply

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.