Windows XP The default Windows installation, Discuss tips, tweaks, drivers and more!

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
thisisallen thisisallen is offline
Junior Member
Posts: 12
Join Date: Apr 2009
Default is my Mini9 XP pro missing drivers? - 10-12-2009, 05:07 AM

installed XP Pro SP3 (replaced ubuntu install) and loaded all the drivers I found in the thread on this website. But in Device Manager under Other I see 2 yellow question marks. One is for Network Controller and other is for Audio on High Definition Audio Bus.
I have installed Realtek PCIe FE Family Controller and I also remember (but I do not see) the Realtek audio driver.

What do I need to do about this (yellow question marks)? Anything?
Reply With Quote
  (#2) Old
danmanx danmanx is offline
Senior Member
danmanx's Avatar
Posts: 290
Join Date: Feb 2009
Default 11-05-2009, 11:21 PM

I would reinstall your audio drivers and it should disappear. Pretty sure Realtek PCIe is incorrect. Sounds like a PCI Express one. Yeah, check Dell's Website and get those drivers from the source!

Windows XP is kinda old so it makes sense if it doesn't have built-in drivers out of the box. (Reinstalls, of course. Dell Windows XP native devices would have full drivers.)

Dell Inspiron Mini 9 / Custom XP Pro SP3 / 2GB Mushkin RAM / 4GB Stock SSD / Mini BT USB Dongle / 16GB Class 6 SDHC
Reply With Quote

« XP USB install using new MS Win7 tool? | Windows XP to Windows 7? »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016