Windows 7 Discussion on Windows 7 and operating it on the Dell Mini series.

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
Bslydem Bslydem is offline
Junior Member
Posts: 7
Join Date: Aug 2009
Exclamation Help Plz - 09-17-2009, 07:42 PM

computer was working fine restarted and it gave me some errors while shutting down. when computer restart win 7 would not load, ran repair. win 7 now boots but i get a wkscli.dll is not designed to run on windows or is corrupted error wireless card no longer works and cant pull up system properties to get to device manager, also cant pull up control panel both say page failed to load. can anyone help what should i do. i have a lot of stuff that will be lost if i do a clean install i want to avoid this if possible.

Black Mini 10v: 1.66ghz Atom n280, 160gb 2.5" 5400rpm sata, 802.11 g/n mini card, bluetooth 2.0,1.3M Webcam, 56whr 6-cell, XP Home/Windows 7 Dual boot.
Reply With Quote
  (#2) Old
MoInSTL MoInSTL is offline
Super Moderator
MoInSTL's Avatar
Posts: 605
Join Date: Jan 2009
Location: St. Louis, Missouri
Send a message via AIM to MoInSTL Send a message via MSN to MoInSTL Send a message via Yahoo to MoInSTL
Default 09-20-2009, 12:42 PM

It doesn't look good in terms of avoiding a clean install as that DLL is linked to a lot. Windows 7 DLL File Information - wkscli.dll

Have you tried Safe Mode? If Safe Mode work, grab the files you need.

Good Luck.

Studio 15 1558| Black Chainlink| i5-520M, |4GB RAM |500 GB HD@7200 |ATI HD 4570, 512K|Backlit|9 Cell|Web Cam|Windows 7 Professional x64
Reply With Quote

« Anyone running the full version of W7? | Windows 7 impressions. »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016