Dell Mini 9 Hardware Issues / Problems Inform everyone on any issues or problems with your Dell Mini 9 hardware.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  (#1) Old
originalsibling originalsibling is offline
Junior Member
 
Posts: 2
Join Date: Jan 2013
Location: Philadelphia, PA
Default 64Gb RunCore SSD - "AC013"? - 02-13-2013, 09:41 PM

I purchased a 64Gb RunCore Pro IV Light SSD, and have generally been happy with it, but there's something that's bugging me a little about it.

Everything I've read seems to imply I should be able to look up the firmware for the drive by just going into the hard drive properties in the Device Manager and checking out the Details tab. But instead of getting the typical 4-digit firmware version (2030, 1916, 1819, etc.) I'm getting "RUNCORE_SSD___________AC013___\34631313131313.... ..."

None of the Runcore documentation even talks about this situation, so I've got this itchy feeling down my back that this is a one-off product line that's been created and then abandoned. It seems to be working okay, but as they say, "So far so good" is just what the guy said after jumping off a 30-story building...for the first 29 stories!

Anyone know what's going on here?
Reply With Quote
 

Tags
firmware, runcore, ssd

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.