StreakDroid Android Development forums for StreakDroid.com

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
Dunhamzzz Dunhamzzz is offline
Founder
 
Dunhamzzz's Avatar
 
Posts: 1,855
Join Date: Sep 2008
Location: Norwich, UK
Send a message via Skype™ to Dunhamzzz
Default Swype Problems - 10-09-2010, 01:55 PM

I noticed Swype is pre-installed on this build, but it appears to be missing a dictionary, I have tried uninstalling it with titanium backup and re-installing the beta, but no luck with the dictionary!

Anyone else tried anything different?


Please do not send me support requests via PM.
Reply With Quote
  (#2) Old
miker71 miker71 is offline
Junior Member
 
Posts: 14
Join Date: Aug 2010
Default 10-10-2010, 08:00 PM

I think Swype in total must have been removed in a later update-new.zip cos it didn't get installed when i flashed froyo late last night.
Reply With Quote
  (#3) Old
jnovello jnovello is offline
Junior Member
 
jnovello's Avatar
 
Posts: 4
Join Date: Oct 2010
Default Fix - 10-16-2010, 07:53 PM

From Modaco forums:
- download the latest apk.
- Using rootexplorer search for "libSwypeCore.soÔÇť and delete it. You can also find it inside system/lib/libSwypeCore.so
- Install the swype latest apk.
- Enjoy. =)
Reply With Quote
Reply

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.