Feedback Tell us what you think of the site, forum or anything, feel free to suggest too!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
holmes4 holmes4 is offline
Administrator
 
holmes4's Avatar
 
Posts: 6,186
Join Date: Nov 2008
Location: New Hampshire
Default Links are no longer visually distinguished - 08-28-2010, 07:56 PM

This seems to have happened while I was away the past few weeks - URL links are no longer visually distinguished in post text - no underline, color change, etc. People might not recognize that a link is provided unless they happen to mouse over it.

Please consider adding underscore decoration for links. Thanks.


Steve
Mini 9|2GB RAM|64GB RunCore|Intel 5300|Windows 10
Reply With Quote
  (#2) Old
underwhelmed underwhelmed is offline
Guru
 
Posts: 1,375
Join Date: Mar 2009
Location: Texas
Default 08-29-2010, 05:45 PM

I noticed this as well after posting a link to another post.

I thought I had improperly linked. Guess not.


Mini 9 | OS X 10.6.7 | NBI 20100616212351| BIOS 05 | 32 GB Runcore | 2 GIGS RAM
10V | OS X 10.6.7 | NBI 20100616212351 |BIOS 06|160 GB|1 GIG RAM| 6 Cell Dell Battery
Functioning Hibernation

Back up Mini 9| OS X 10.6.7| NBI 20100616212351| BIOS 05 | 32 GB SuperTalent | 2 GIGS RAM
Reply With Quote
  (#3) Old
Dunhamzzz Dunhamzzz is offline
Founder
 
Dunhamzzz's Avatar
 
Posts: 1,855
Join Date: Sep 2008
Location: Norwich, UK
Send a message via Skype™ to Dunhamzzz
Default 08-29-2010, 07:35 PM

Yes I was fiddling with the style a bit, Testing..


Please do not send me support requests via PM.
Reply With Quote
  (#4) Old
holmes4 holmes4 is offline
Administrator
 
holmes4's Avatar
 
Posts: 6,186
Join Date: Nov 2008
Location: New Hampshire
Default 08-29-2010, 10:48 PM

Better, thanks. BTW, consider using example.com as an "example" domain - it is reserved for that purpose.


Steve
Mini 9|2GB RAM|64GB RunCore|Intel 5300|Windows 10
Reply With Quote
  (#5) Old
holmes4 holmes4 is offline
Administrator
 
holmes4's Avatar
 
Posts: 6,186
Join Date: Nov 2008
Location: New Hampshire
Default 09-01-2010, 06:11 PM

Links such as this one aren't showing any decoration.


Steve
Mini 9|2GB RAM|64GB RunCore|Intel 5300|Windows 10
Reply With Quote
  (#6) Old
Dunhamzzz Dunhamzzz is offline
Founder
 
Dunhamzzz's Avatar
 
Posts: 1,855
Join Date: Sep 2008
Location: Norwich, UK
Send a message via Skype™ to Dunhamzzz
Default 09-01-2010, 07:07 PM

It does for me, you might needa ctrl+f5 :/

I'll kill the cache on css files for a day or so


Please do not send me support requests via PM.
Reply With Quote
  (#7) Old
holmes4 holmes4 is offline
Administrator
 
holmes4's Avatar
 
Posts: 6,186
Join Date: Nov 2008
Location: New Hampshire
Default 09-01-2010, 11:54 PM

Ok, now I see the links. Thanks. Curious that I could see your "testing" link but not one I entered.


Steve
Mini 9|2GB RAM|64GB RunCore|Intel 5300|Windows 10
Reply With Quote
  (#8) Old
Dunhamzzz Dunhamzzz is offline
Founder
 
Dunhamzzz's Avatar
 
Posts: 1,855
Join Date: Sep 2008
Location: Norwich, UK
Send a message via Skype™ to Dunhamzzz
Default 09-02-2010, 10:05 AM

Quote:
Originally Posted by holmes4 View Post
Ok, now I see the links. Thanks. Curious that I could see your "testing" link but not one I entered.
It was to do with different CSS properties for visited links.


Please do not send me support requests via PM.
Reply With Quote
Reply

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.