Mac OS X Development Development and discussion on the latest hackintosh drivers and methods.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
thejames thejames is offline
Member
 
Posts: 61
Join Date: Mar 2010
Question AHCIportinjector.kext help please - 03-29-2010, 07:42 AM

Hi all,

I'm very new to all this, but have read A LOT in the past month or so. I'm having some well documented issues with Still Waiting For Root Device errors after running NBI, specifically after running Install Extensions.

After a lot of reading and comparisons between my currently working (though likely fragile) OSX install and a USB drive install (a CCC clone) exhibiting the symptoms, I am very suspicious of the AHCIportinjector.kext.

Can someone please tell me a little more about it? Whether it could cause a Still Waiting For Root Device error? And if so, what I can do about it? Ie. Whether it can be deleted/replaced, and how.

Just to confirm, installation is spot on. The issues come post-install, when NBI is required to repair other issues such as no audio, hibernation error messages etc. It's happened with both 0.8.4 and 0.8.3 versions.

Another guy on the forum - Scooter70 - is having the same problem. We'd just like someone a little more clued up to take an interest please! Thanks!

James (and Scooter)


Dell Mini 10v Hackintosh | 2gb RAM | 500gb HDD | Trackpad mod
Running Linux UNR after being beaten by "Still Waiting for Root Device" Error
Dropbox: Click >>HERE<< for free 2.25gb of file sync/sharing/storage.
Reply With Quote
  (#2) Old
Scooter70 Scooter70 is offline
Senior Member
 
Posts: 112
Join Date: Jul 2009
Location: Metro Detroit
Default 04-01-2010, 09:49 PM



-=|| Mini10v | 2GB | 120GB | BT | Win7 Pro | OSX 10.6.2 ||=-
Reply With Quote
  (#3) Old
meklort meklort is offline
Guru
 
meklort's Avatar
 
Posts: 1,353
Join Date: Feb 2009
Location: Colorado, USA
Send a message via AIM to meklort Send a message via MSN to meklort Send a message via Yahoo to meklort
Default 04-02-2010, 02:19 AM

You can remove it, it's there for ION netbooks. It shouldn't affect anything, buy you never know.


Dell Mini 9 | Mac OS X 10.6.5 | 2 GB RAM | 32 GB Buffalo SSD | BIOS A05
Dell Mini 10v | Mac OS X 10.6.5 | 1 GB RAM | 160 GB HDD | BIOS A06
My Blog | NetbookInstaller code repository | NetbookInstaller Website | Want a Lockerz.com invite? message me.
Reply With Quote
  (#4) Old
thejames thejames is offline
Member
 
Posts: 61
Join Date: Mar 2010
Default 04-12-2010, 05:53 PM

I tried it; didn't seem to make any difference. Back to the drawing board.


Dell Mini 10v Hackintosh | 2gb RAM | 500gb HDD | Trackpad mod
Running Linux UNR after being beaten by "Still Waiting for Root Device" Error
Dropbox: Click >>HERE<< for free 2.25gb of file sync/sharing/storage.
Reply With Quote
  (#5) Old
Scooter70 Scooter70 is offline
Senior Member
 
Posts: 112
Join Date: Jul 2009
Location: Metro Detroit
Default 04-15-2010, 02:22 PM

My "drawing board" was to reformat and reinstall. I tried 10.6.2 and 0.8.3 but still had issues.

Until the details/issues with 10.6.3 and 0.8.4+ get resolved, I've gone back to Windows7 only. At this point, I'm tired of messing around with this machine and want it to just work.


-=|| Mini10v | 2GB | 120GB | BT | Win7 Pro | OSX 10.6.2 ||=-
Reply With Quote
Reply

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.