Search Problems?

If you are having problems using the vBulletin search (keywords too small or common), then you will probably have better luck using our Google Custom Search.

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: generalhavoc
Forum: 3G Mobile Broadband Discussion 08-20-2010, 03:29 AM
Replies: 15
Views: 13,501
Posted By generalhavoc
Update: It's fixed again. Just reinstalled driver...

Update: It's fixed again. Just reinstalled driver from dell and the whole process had repaired corrupt files. Hooray!!
Forum: 3G Mobile Broadband Discussion 08-17-2010, 11:43 AM
Replies: 15
Views: 13,501
Posted By generalhavoc
Ooops! The WWAN problem came back. I've already...

Ooops! The WWAN problem came back. I've already taped pin 20 and that worked for a few months until, BAM! The "Turn the hardware on switch" problem reared its ugly head again.

I've even retaped...
Forum: 3G Mobile Broadband Discussion 07-12-2010, 12:56 PM
Replies: 1
Views: 1,105
Posted By generalhavoc
Hi Nick73, Did you upgrade the BIOS to A06?...

Hi Nick73,

Did you upgrade the BIOS to A06? What about the 5530 (WWAN), does it show as device is switched off?

My problem was a similar thing where suddenly my minicard had stopped working....
Forum: 3G Mobile Broadband Discussion 07-12-2010, 12:48 PM
Replies: 15
Views: 13,501
Posted By generalhavoc
Big thanks for OP. This fixed my "Device Switched...

Big thanks for OP. This fixed my "Device Switched Off" problem. After upgrading my BIOS to A06, my broadband just went dumb. I've reformatted twice, loaded all drivers, installed Vodafone Mobile...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.