General Mac OS X Discussion General Apple and Mac OS X Discussion

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
newosxdell newosxdell is offline
Junior Member
Posts: 1
Join Date: Jun 2009
Default Just Installed OSX! - 06-17-2009, 11:46 PM

Thanks to this website the install went easily! I used a external dvd drive from ebay and I was worried that it would not work, but I have not had any issues I was very nervous about doing this as my cpu skills are not the best! I have noticed a few minor things that may be worth mentioning but not worth complaining about.

1. Battery light is never on - I did research some old threads that said it is not supposed to be on, however, on Ubantu I thought I remembered it lighting up when I was plugged in

2. Installed touchpad mouse using northmendo's installer. It works great but when I turn off my cpu or restart it, I need to go into the settings and adjust something in order to get it working again

also, is it worth upgrading the bios?

Thank you to everyone for all of your help!
Reply With Quote
  (#2) Old
SimpleCRIPPLE SimpleCRIPPLE is offline
Junior Member
Posts: 3
Join Date: May 2009
Default 06-18-2009, 12:17 AM

#2 is a bug and the author is aware. No ETA on a fix, but i believe he's working on it.
Reply With Quote

« OS X install Walkthrough | Woops - Ordered Mini 10... »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016