General Mac OS X Discussion General Apple and Mac OS X Discussion

Thread Tools Display Modes
  (#11) Old
mech mech is offline
mech's Avatar
Posts: 84
Join Date: Feb 2009
Default 06-12-2009, 12:03 AM

I am still sticking with 1.0.7 as I find it to be most stable for the things I do and I never get the hangs. Initially, when I first installed the OSX I got them about every 5th time, but not anymore... weird


SSD(refurb) 64GB

Black Mini 9 w/ 2 Apple logo stickers over the Dell logo, 64GB Dell SSD, bluetooth, webcam; OS X 10.5.8 w/ NetbookInstaller 0.8.3; no more Ubuntu
Reply With Quote
  (#12) Old
erillanos erillanos is offline
Posts: 66
Join Date: May 2009
Location: Austin,TX
Default 06-12-2009, 07:46 AM

Originally Posted by appleguy View Post
Ok, i used Dell EFI 1.2a5 for the original install. Will it mess anything up if I use an "older" version.
Also when I start the Dell EFI application (both 1.1 and 1.2a5) a message pops up that says: "It does not appear that you are running the application of a Dell Mini 9. Are you sure you want to continue?"

Now that I think about it, I think that message popped up on the original install, but I just ignored it. Could this be the source of my problems?
i think that message is a normal thing
and dont think that is what is causing the
people have reported that it freezes at boot sometimes
so it might just be normal.
Reply With Quote

« removing apple logo from macbook top lid | SDHC - Writing causes Finder hang »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016