General Mac OS X Discussion General Apple and Mac OS X Discussion

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
borntoshort borntoshort is offline
Posts: 68
Join Date: Apr 2009
Default Slower Speeds since 10.5.7 - 05-22-2009, 05:45 AM

anyone else experiencing way slower boot speeds since the 10.5.7 update?

Just wondering

and if so how have you fixed this
Reply With Quote
  (#2) Old
gQstatus05 gQstatus05 is offline
Senior Member
Posts: 330
Join Date: Feb 2009
Default 05-23-2009, 01:25 AM

I don't notice anything.

Dell Mini 9 RED | 1.6GHz | 10.5.7 OSx| 32GB SD Card + 32GB SSD | 2GB RAM | 802.11B/G/N | BT |
Reply With Quote
  (#3) Old
appleguru appleguru is offline
Senior Member
appleguru's Avatar
Posts: 228
Join Date: Mar 2009
Send a message via AIM to appleguru
Default 05-23-2009, 01:51 AM

Make sure you have a properly generated dsdt.aml file.. the system boots really slowly without one.

White Dell Mini 9 | OS X 10.6.4 | BIOS A05 | 8GB STEC SSD | 2GB RAM
8GB Class 6 SDHC | 0.3MP Cam | NBI: 0.8.4 RC1
No Int. BT | USB Legacy support : [Enabled] | Mic Working via ALC268.kext
Reply With Quote
  (#4) Old
emdc emdc is offline
Senior Member
Posts: 153
Join Date: Dec 2008
Location: Birmingham, AL
Default 05-23-2009, 06:35 AM

It's about 45 seconds from when I press the power button to a computer that's ready for use. And this is announced by the familiar Mac Startup sound.

Dell mini 9, 2GB RAM, 32GB RunCore SSD, OS X (10.6.7)
Reply With Quote
  (#5) Old
borntoshort borntoshort is offline
Posts: 68
Join Date: Apr 2009
Default 05-23-2009, 04:31 PM

how did you get the startup sound

and it was only the first time that it was slow
Reply With Quote

« Mic volume very quiet in Skype | Installed OSX... Now what? »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016