General Mac OS X Discussion General Apple and Mac OS X Discussion

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
GenX GenX is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: May 2009
Default A90 / Operating System not found - 05-13-2009, 06:59 AM

Hello Folks...

Got my brand new A90 today... Performed installation (v10.5.4) using the method in Part A.

Rebooted after installation, PXE fails (as expected) and then I get a Operating System not found.

Vostro A90
A04 BIOS (came with A03)

Did I miss a step? Activate partition? I've tried searching for a solution, but no dice. Any help is greatly appreciated! Thanks...
Reply With Quote
  (#2) Old
tiggr tiggr is offline
tiggr's Avatar
Posts: 30
Join Date: Mar 2009
Default 05-13-2009, 11:18 AM

you need to still boot from the dell efi boot usb/cd/dvd disk a couple of times after the installation to first install the 10.5.6 or.7 combo update and then the dellefi boot loader. I suspect you've missed one of those steps.

Dell Mini 9 | Mac OS X 10.5.6 | 2 GB RAM | 32 GB STEC SSD | BIOS A05 | Bluetooth: off | DellEFI 1.1
Reply With Quote
  (#3) Old
GenX GenX is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: May 2009
Default 05-13-2009, 03:50 PM

Thanks Tiggr! That was exactly what I missed... Everything is up and running perfectly now...

Props to the guys/gals of this community making this possible!
Reply With Quote

« Was a perfect Type 11 install; Now panics at darwin boot | Questions about Reinstalling Mac OS X »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016