General Mac OS X Discussion General Apple and Mac OS X Discussion

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
sbalderrama sbalderrama is offline
Junior Member
Posts: 1
Join Date: Jan 2009
Default up and running - 03-26-2009, 04:17 AM

Big thanks to those whose hard work make this go fairly painlessly. I've got a Mini 9 with runcore 64gig SSD and 2 gig of ram, and installed using the DellEFI method with a DVD drive, a Gear Head Mobile Slim. Went fairly smoothly. As have others, I had some problems with the DVD timing out, but was able to wake it up by plugging and unplugging cables a couple of times. The automatic format of the new SSD didn't work for some reason either, so I had to start over and manually partition the drive. First time I ran the Mini9 utils I had an issue writing the .aml file, but the second time it worked. Still, overall, not a big deal at all. Just got done installing Ilife and Iwork on it and everything seems fine so far.

One again, Thanks!
Reply With Quote
  (#2) Old
hwallenberg hwallenberg is offline
Junior Member
Posts: 1
Join Date: Mar 2009
Default Re: up and running - 03-26-2009, 08:18 AM

A bunch of thanks for all the posts guys - very helpful together with the gizmodo article. Got my mini converted in with a couple of hours work and everything seems to be working perfectly fine. This is such a beauty of a machine so i just have to get more of them
Reply With Quote

« Stuttering Sound | STEC SSD SLEEP Working »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016