General Mac OS X Discussion General Apple and Mac OS X Discussion

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
lugesm lugesm is offline
Senior Member
lugesm's Avatar
Posts: 364
Join Date: Dec 2008
Default Problems with this WEB Site ? ? - 03-17-2009, 07:47 PM

I am getting a lot of errors when I try and access the web site.

Is this just my system, or do other users note the same problem?

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Host '' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' [1129]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Thanks, L

Dell Mini10v, 64GB RunCore Pro IV SATA SSD, 2GB Memory, A06 BIOS, 10.6.7, NBI 20100616212351, Bluetooth enabled (external dongle), USB Legacy disabled.
Reply With Quote
  (#2) Old
bamf bamf is offline
Senior Member
Posts: 181
Join Date: Jan 2009
Default Re: Problems with this WEB Site ? ? - 03-17-2009, 07:53 PM

They said the other day in one of the other sections of the forum that they are working on the site to fix the errors. I get them too...

Dell Mini 9 with a STEC 64gb SSD running OS X Leopard 10.5.6
MBP (Early 2008 model) 2.4, 200GB 7200 RPM, 4GB
Mac Mini 1.83Ghz, 80GB, 4GB
The random musings of Bamf -
Reply With Quote
  (#3) Old
tastewar tastewar is offline
Senior Member
Posts: 203
Join Date: Feb 2009
Location: Arlington, MA
Default Re: Problems with this WEB Site ? ? - 03-17-2009, 11:20 PM

me three.

Refurbished Cherry Red mini 9, 2 GB, RunCore 16 GB SSD; Bluetooth, 1.3 MP Webcam;
Mac OS X 10.6.7; NBI 20100616212351; BIOS A04, USB Legacy off
Reply With Quote

« Using 2 USB drives cant get past setup - install fails | Concerned About Returning to Dell »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016