General Mac OS X Discussion General Apple and Mac OS X Discussion

Thread Tools Display Modes
  (#41) Old
underwhelmed underwhelmed is offline
Posts: 1,375
Join Date: Mar 2009
Location: Texas
Default 08-22-2009, 12:13 AM

Originally Posted by blackdir View Post

I installed Leopard on my dell mini 9 using my retail 10.5.1 disk. The installation was completed (with error), but when I reload Dell Mini Boot 123 v8.01 to boot the installed OSX and then install Dellefi 1.2a5 I'm not able to get my desktop/dock.

I tried with -x -v -f options and the boot procede with no error until I get a (light) blue screen and then the system stop without getting to the desktop.

Any suggestion on how to solve this?

With 1.2.5a, hold the shift key to safe boot, reinstall DellEFI. Run custom install, reinstall mini 9 kexts, remove custom dsdt.aml, run DellEFI again, custom install, cerate dsdt.aml. Reboot.

Enter BIOS and be sure USB Legacy and wake from USB are disabled.

Mini 9 | OS X 10.6.7 | NBI 20100616212351| BIOS 05 | 32 GB Runcore | 2 GIGS RAM
10V | OS X 10.6.7 | NBI 20100616212351 |BIOS 06|160 GB|1 GIG RAM| 6 Cell Dell Battery
Functioning Hibernation

Back up Mini 9| OS X 10.6.7| NBI 20100616212351| BIOS 05 | 32 GB SuperTalent | 2 GIGS RAM
Reply With Quote

« Adding a kext to /Extra | INSTALLING HACKINTOSH ON DELL MINI - bootloader problems »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016