General Mac OS X Discussion General Apple and Mac OS X Discussion

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
KrzyCasey KrzyCasey is offline
Junior Member
Posts: 3
Join Date: Oct 2009
Default Accidental 10.6.4 Install-Now Reboot Loop - 09-14-2010, 02:49 AM

I have a mini 10v. It was running 10.6.2. Sometime this weekend 10.6.4 was downloaded and installed on it and now it is in a reboot loop. I tried booting from nbi 0.8.3 image on pendrive but it gives the kernal panic. I also tried booting from the image file that was in NetbookInstaller from the 10.6.4 thread and it results in a reboot loop. This is the error it gives when it reboots.

enabling ramdisk..
no preboot ramdisk, not loading postboot ramdisk.
efi_inject_get_devprop_string NULL trying stringdata

I also did try hitting shift, then recovery=y when bootinig from both nbi versions to no avail. Anyone have any suggestions to keep me from reloading the whole thing?

Any help is appreciated!!
Reply With Quote
  (#2) Old
sash sash is offline
Junior Member
Posts: 22
Join Date: Jan 2010
Default 09-16-2010, 05:25 PM

I had similar problem and ended up reinstalling. Wasn't a big deal since it didn't affect any of my programs or data.
Reply With Quote

« A90 worked now BOOT0 and EBIOS errors | Dell's new Inspiron Duo »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016