General Mac OS X Discussion General Apple and Mac OS X Discussion

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
evıl_koke evıl_koke is offline
Junior Member
Posts: 7
Join Date: Aug 2009
Default Osx doesnt boot, please help - 08-11-2009, 01:18 PM


I updated to 10.5.8 (damn). Then everythıng works but I cant mount dmgs/ısos. Then I try to restore extensıons wıth netbookloader 0.8.1, but I cant pıck up the maın unıt. I read ın thıs forum that that ıs a common problem and I have to reınstall extensıons wıth 0.8.2. beta. Ok, 0.8.2 beta doesnt recognıze my mını so I ınstall general extensıons. Fıne, now I can mount dmgs and ısos but I have no sound. Then I try to copy all the Dell Mını 9 extensıon ınto the General folder extensıons. I ınstall them, reboot, and woah, spınnıng cırcle forever. No luck bootıng wıth -x, also ıt ınstalled Chamaleon bootloader, I dont know why. Is there any way to solve that?

Reply With Quote
  (#2) Old
taz92 taz92 is offline
Posts: 30
Join Date: Jul 2009
Default 08-11-2009, 01:37 PM

i had this issue with my 10v after upgrading to 10.5.8. I tried to get into safeboot-no go. I had to let it sit for awhile turned off and then when I tried it later it finally went into safeboot. I had to keep pressing -x about 5 times. Dont know if this will help but it worked for me.
Reply With Quote
  (#3) Old
evıl_koke evıl_koke is offline
Junior Member
Posts: 7
Join Date: Aug 2009
Default 08-13-2009, 07:09 PM

At the end I've installed ubuntu 9.04, since I'm outside until september and I'm not able to reinstall Mac Os. Now my mini is slower, I can't run Compiz because the graphics driver isn't working well...

I shouldn't have updated from 10.5.7
Reply With Quote

« iChat not working after 10.5.8? | Going back from 10.5.8 to 10.5.7 or even 10.5.6 »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016