Gaming Discussion on netbook gaming.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#11) Old
Volatar Volatar is offline
Junior Member
 
Posts: 14
Join Date: Oct 2008
Default Re: Morrowind - 11-12-2008, 10:40 PM

Quote:
Originally Posted by teeth_03
are you forgetting the USB bottleneck on the external Hardrive?
I believe he is. The USB bottleneck is more of a handicap.

Unless you have like, USB 3.0 or something (can't wait for that)
Reply With Quote
  (#12) Old
teeth_03 teeth_03 is offline
Senior Member
 
Posts: 466
Join Date: Oct 2008
Default Re: Morrowind - 11-13-2008, 03:03 AM

which isnt on the Mini 9 anyway


Mini Gaming Addict List of Playable Games Current Favorite: Darwinia
*Sold My Mini 9*
Reply With Quote
  (#13) Old
hippykiller hippykiller is offline
Junior Member
 
Posts: 18
Join Date: Oct 2008
Default Re: Morrowind - 11-15-2008, 05:41 AM

Just installed morrowind on my mini. One gig memory, installed on an old 40g 2nd gen ipod I have been using as an external hd. It runs great on lower setting with fairly speedy load times.


Dell Mini 9, 16gig SSD, 2gig Memory, Windows xp
Reply With Quote
  (#14) Old
zip ties zip ties is offline
Junior Member
 
Posts: 19
Join Date: Oct 2008
Location: RipCity
Send a message via AIM to zip ties
Default Re: Morrowind - 11-18-2008, 09:50 AM

Quote:
Originally Posted by hippykiller
Just installed morrowind on my mini. One gig memory, installed on an old 40g 2nd gen ipod I have been using as an external hd. It runs great on lower setting with fairly speedy load times.
loving the ipod external drive hahahaa can you post up a pict of it running that would be cool!


Black,8gb SSD,2gb ram,0.3 web cam,external 2.5" 40gb HDD, 4gb SDHC card

Quote:
Originally Posted by budius
it is not a gaming machine.
lol
Reply With Quote
  (#15) Old
kyleetrotter kyleetrotter is offline
Junior Member
 
Posts: 14
Join Date: Mar 2009
Default Re: Morrowind - 03-31-2009, 04:42 PM

I installed this last night and I;m getting smooth gameplay indoors, but as soon as I walk outside, it gets really choppy. Probably like 10fps outdoors. All settings on low and at the lowest resolution.

I was running this off of my standard 16gb SDD and 2gb ram.

Is that what you are all experiencing?
Reply With Quote
Reply

« Spore | Lets get TF2 working.... »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.