Gaming Discussion on netbook gaming.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
ChronoBasher ChronoBasher is offline
Junior Member
 
Posts: 3
Join Date: Aug 2009
Default Diablo 2 LOD on 10v? - 08-13-2009, 12:21 AM

Anyone have any luck getting Diablo 2 LOD to work on their 10v? I just installed and it will just crash to desktop when I run it
Reply With Quote
  (#2) Old
ChronoBasher ChronoBasher is offline
Junior Member
 
Posts: 3
Join Date: Aug 2009
Default 08-13-2009, 02:27 PM

Well, I was able to get it to run in a window today with no problems, but it is kinda unplayable in a window. I'm thinking the problem might be with the 10v resolution, but I'm not sure.
Reply With Quote
  (#3) Old
vahnx vahnx is offline
Member
 
Posts: 84
Join Date: Sep 2009
Default 09-27-2009, 04:29 AM

It kinda has these lag spikes but other than that, works fine for me on OS X 10.5.8.
Reply With Quote
  (#4) Old
xstepalex xstepalex is offline
Junior Member
 
Posts: 22
Join Date: Jul 2009
Default 10-10-2009, 03:53 PM

I finally got it running on windows today, It harder to play but its okay, it runs perfectly. To play in a window you got to add ''-w'' in targetbox in diablo 2 LOD
Reply With Quote
  (#5) Old
bsoplinger1 bsoplinger1 is offline
Expert Member
 
Posts: 692
Join Date: Mar 2009
Default 10-12-2009, 03:07 AM

I know it was a complete PIA to get to run on OS X on my 9 (and runs the same on my 10v). Once I had the latest current patches installed it was fine.So make sure you've installed all the patches you can before you try to run it.


Mini1: Vostro A90, Black, 2G, 1.3 Webcam, Bluetooth, 64G SuperTalent, OS X 10.6.4
Mini2: Mini9, Black, 2G, 0.3 Webcam, Bluetooth, 32G RunCore, OS X/Win 7, internal PCI-e SHDC Reader
Mini3: Mini10v. Black, 2G, Webcam, 640G HD, OS X 10.5.8/Win 7/Ubuntu [Hibernate w/NBI 0.8.3 RC4]
Dropbox Referral
Reply With Quote
  (#6) Old
cstaats cstaats is offline
Senior Member
 
cstaats's Avatar
 
Posts: 235
Join Date: Sep 2009
Location: Nixa, MO
Default 10-13-2009, 06:50 PM

Quote:
Originally Posted by bsoplinger1 View Post
I know it was a complete PIA to get to run on OS X on my 9 (and runs the same on my 10v). Once I had the latest current patches installed it was fine.So make sure you've installed all the patches you can before you try to run it.
Doesn't the 10v have the GMA500? Perhaps you should try GMA Booster...


True mercy is never earned.

Desktop: Phenom II X4 960T 3.0GHz (unlocked to X6)|8GB 1600 DDR3|500GB|Radeon HD 6750|Windows 7 Ultimate x64
Notebook: Inspiron 1121|Core i3-330UM|8GB 800 DDR3|320GB|Intel HD Graphics|Windows 7 Pro x64
Reply With Quote
  (#7) Old
anguish anguish is offline
Super Moderator
 
anguish's Avatar
 
Posts: 1,203
Join Date: Apr 2009
Location: Detroit
Default 10-13-2009, 06:54 PM

10v has the 950. Regular Mini 10 has the 500.


Alienware M11xR2 - Core i5 1.06 - 4 GB - 250 GB HD

Triple Boot Guide - 10v RAM Upgrade Videos - mechdrew's OSX guides
Reply With Quote
  (#8) Old
dalooter dalooter is offline
Junior Member
 
Posts: 5
Join Date: Oct 2009
Default 10-29-2009, 01:31 AM

where do i get the gma booter for 500? theres only booters for 900 and 950. Thanks in advance
Reply With Quote
  (#9) Old
Samuel Samuel is offline
Member
 
Posts: 36
Join Date: Jun 2009
Location: Austin Texas
Default 11-28-2009, 09:34 PM

im downloading it right now from battle.net and ill post up on how it runs, it really should run though..... no reason i can think of that it wont. But for some crazy reason i havnt got diablo to work on any of my computers... it tells me that it cant verify my patch.... so im re-downloading it on my main computer and its a first for the install on the netbook. only like 4 hours left to download........


Vaio CS series--2.4ghrz--4gb ddr2--220HDD--Windows 7 Home Premium
Dell Mini 10v--n270--1gb ram--160HDD--windows 7 Home Premium
https://www.dropbox.com/referrals/NTI4ODM4NTQ5
Reply With Quote
  (#10) Old
Samuel Samuel is offline
Member
 
Posts: 36
Join Date: Jun 2009
Location: Austin Texas
Default 11-29-2009, 08:22 PM

So after hours of downloading last night i finally got time to see if it ran on my 10v. Good news is that it did! i changed the res and i believe the highest it goes is 800x400 but it looks pretty damn good. So for anyone who is going to download this game, it is a go.
Oh and im not sure about win xp... i never got it to work on xp but on windows 7 it works! Please dont come back and say its not working on my xp computer cause i can no longer help you with that.

Edit: I am only using 1 gb of ram and it runs great!


Vaio CS series--2.4ghrz--4gb ddr2--220HDD--Windows 7 Home Premium
Dell Mini 10v--n270--1gb ram--160HDD--windows 7 Home Premium
https://www.dropbox.com/referrals/NTI4ODM4NTQ5
Reply With Quote
Reply

« Mini 9 / Win7 256 color mode is ALL WRONG! | Loki Call to Power »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.