Forum Archive Old/outdated threads will end up here.

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  (#61) Old
Senior Member
 
Posts: 143
Join Date: Mar 2009
Send a message via AIM to Carlos Send a message via Yahoo to Carlos
Default 09-02-2009, 07:23 PM

Quote:
Originally Posted by jonoboyer View Post
how do you copy the SL dvd to a flash drive if you only have access to a pc?
Create an ISO And burn the ISO to a USB stick.
  (#62) Old
Senior Member
 
Posts: 130
Join Date: Feb 2009
Location: Rome, Italy
Default 09-02-2009, 07:39 PM

Quote:
Originally Posted by jaraeez View Post
Cheers for reminding me about the permissions. Once done & rebooted audio is fully working along with mic (recorded my boat in photo booth & played back in quicktime no problems)
audio is working without installing any additional kexts? because I still haven't audio also after permissions fixing.


Dell Mini 9 Black with Bluetooth and Webcam - 32GB Super Talent - 2GB RAM
  (#63) Old
Senior Member
 
Posts: 143
Join Date: Mar 2009
Send a message via AIM to Carlos Send a message via Yahoo to Carlos
Default 09-02-2009, 07:42 PM

Is anyone else seeing this? Instead of showing an HD icon my Macintosh HD shows as a folder on the desktop.
  (#64) Old
Senior Member
 
jaraeez's Avatar
 
Posts: 201
Join Date: Aug 2009
Default 09-02-2009, 07:44 PM

Quote:
Originally Posted by pipposanta View Post
audio is working without installing any additional kexts? because I still haven't audio also after permissions fixing.
That's correct - I basically did the repair & rebooted & all is working with the audio & mic. As I stated before mine was a straight upgrade from 10.5.8 - Just doing a time backup (15.87GB!) before I continue messing the touchpad is as flaky as before - hth

Quote:
Originally Posted by Carlos View Post
Is anyone else seeing this? Instead of showing an HD icon my Macintosh HD shows as a folder on the desktop.
Nope! seems fine here
  (#65) Old
Junior Member
 
Posts: 2
Join Date: Sep 2009
Default 09-02-2009, 07:45 PM

Quote:
Originally Posted by pipposanta View Post
audio is working without installing any additional kexts? because I still haven't audio also after permissions fixing.
I have the same problem. Everything works, WiFi, Ethernet but not the audio. One exception to the install instructions in the 1st post is that I had to do the fix the permissions on the Extra directory and use mkext before I could get it to boot off the flash drive.
  (#66) Old
Junior Member
 
Posts: 3
Join Date: Aug 2009
Default 09-02-2009, 07:49 PM

Can I "restore" the SL DVD to an SD card instead of a USB drive? In other words, I don't have a USB drive, but I do have an 8GB SDHC card and am wondering if I can use that on my 10v to do the installation from.

Thanks in advance...
  (#67) Old
Member
 
Posts: 64
Join Date: Aug 2009
Default 09-02-2009, 07:56 PM

Quote:
Originally Posted by bmcclure937 View Post
Use Disk Utility or a third party "maintenance" application such as OnyX (which I highly recommend anyhow)

I have also updated the OP to add that checking permissions may be a good idea!
Your original post failed the first time I tried to install. Got a circle with a bar through it (like a no-smoking sign). But on a hard-reboot, it's actually installing. Will update you when done.

Reason I'm posting this is that I have the A06 bios, not sure if anyone cares, or if it makes any difference. Just FYI..

Thanks for the permissions explanation, I will try those once it boots up (IF it boots up, meaning, without a kernel panic).


10v SL 10.6.1 + Win 7 ENT Dual Boot | A06 to A04 BIOS | 2 GB Crucial RAM | 64 GB OCZ Vertex SSD | BlueTooth enabled and working | Sleep working (lid close/open) | Restart NOT working
  (#68) Old
Junior Member
 
Posts: 7
Join Date: Jul 2009
Default 09-02-2009, 07:59 PM

Yes you can, Just make sure you partition as a grub

Quote:
Originally Posted by scrotty View Post
Can I "restore" the SL DVD to an SD card instead of a USB drive? In other words, I don't have a USB drive, but I do have an 8GB SDHC card and am wondering if I can use that on my 10v to do the installation from.

Thanks in advance...
  (#69) Old
Senior Member
 
Posts: 130
Join Date: Feb 2009
Location: Rome, Italy
Default 09-02-2009, 08:08 PM

Quote:
Originally Posted by Carlos View Post
Is anyone else seeing this? Instead of showing an HD icon my Macintosh HD shows as a folder on the desktop.
try repairing/fixing permissions and then reboot. for me worked.


Dell Mini 9 Black with Bluetooth and Webcam - 32GB Super Talent - 2GB RAM
  (#70) Old
Member
 
Posts: 53
Join Date: Mar 2009
Default 09-02-2009, 08:13 PM

worked perfectly for me. THANKS!


Mini 10v, OSX 10.5.8, Bluetooth
 

Tags
meklort, nbi, nbm, netbookbootmaker, netbookinstaller, official, snow leopard

« Bootloader brain damage? | NetbookInstaller 1: USB Installation via Mac »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.mydellmini.com/forum/forum-archive/12338-official-snow-leopard-mini-netbookbootmaker-method-old-method.html
Posted By For Type Date
NetbookInstaller Update Meklort's Blog This thread Pingback 09-04-2009 04:25 AM
**OFFICIAL** Snow Leopard on the Mini (NetbookBootMaker Method) This thread Refback 09-04-2009 01:17 AM
Forum de la communauté Zimbra francophone / Zimbra Desktop This thread Refback 09-03-2009 05:32 PM
Snow Leopard Pre Order | RK.md This thread Refback 09-03-2009 02:56 AM
cacophony's Bookmarks on Delicious This thread Refback 09-03-2009 02:39 AM
Recent mac Bookmarks on Delicious This thread Refback 09-03-2009 12:38 AM
Lenovo IdeaPad S Series Forum • View topic - Partial Guide to Snow Leopard on S10 This thread Refback 09-02-2009 09:36 PM
Lenovo IdeaPad S Series Forum • View topic - Snow Leopard install on S10 using ext. DVD drive ?? This thread Refback 09-02-2009 11:57 AM

Copyright © 2008-2011 MyDellMini.com.