Dell Streak Forum for discussion on Dells 5'' android tablet, the Dell Streak

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
weltwon weltwon is offline
Junior Member
Posts: 1
Join Date: Jan 2011
Default Streak gets T-Mobile in USA - 01-17-2011, 05:27 PM


I have confirmation that UNLOCKED Dell Streak 5 currently being sold on will run 3G in the USA with a Tmobile SIM card. Aside from the new $399 price, this is great news for people who prefer Tmobile over AT&T.

My Dell source noted that upon receiving the Streak 5, installing an existing Tmobile SIM card and over the air upgrading (during first use) from Android V1.6 to V2.2 (Froyo) you must go into Settings to turn the 3G feature ON.

This information was provided to me on 1/17/2011 by Melinda at Dell Support 800-308-3355.

P.S. As a current Nexus One owner running Froyo that receives HSDPA+ on it (a/k/a 4G), I plan to report if this same becomes true when I receive my unlocked Streak 5 (due to be delivered to me by 2/8/2011).
Reply With Quote
  (#2) Old
marvin02 marvin02 is offline
Senior Member
marvin02's Avatar
Posts: 100
Join Date: Sep 2010
Location: Indiana, USA
Default 01-17-2011, 06:21 PM

You made the same post at XDA. You don't have 'official confirmation'. I believe you have a phone support rep that was mistaken.
Reply With Quote
  (#3) Old
pappyfire pappyfire is offline
Posts: 76
Join Date: Jun 2010
Location: Mentone, AL
Send a message via Yahoo to pappyfire
Default 01-17-2011, 11:55 PM

Originally Posted by marvin02 View Post
You made the same post XDA. You don't have 'official confirmation'. I believe you have a phone support rep that was mistaken.
I just looked on - only choice is AT&T.
Reply With Quote
  (#4) Old
WyndStryke WyndStryke is offline
Senior Member
Posts: 233
Join Date: Jul 2010
Default 01-18-2011, 04:15 PM

HSDPA+ on it (a/k/a 4G)

Wasn't HSDPA+ an intermediate step between 3G and 4G? (4G being LTE).
Reply With Quote
  (#5) Old
SurfDaddeo SurfDaddeo is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: Jan 2011
Default 01-31-2011, 12:30 AM

Well I purchased an unlocked Streak and use it on Tmobile. I then realized it doesnt have the tMo 3g band so I've been hobbling along on Edge. But then I read about tmobile's "4g" band... Its not really 4g but amped 3g on the UMTS 2100 band which the streak gets... so, I justed signed up for the tMo "4g"... Nothing has happened yet... So either it takes a couple of hours or I have to turn on that band on the phone... which I can't find... Any ideas???
Reply With Quote

« Sony Ericisson LiveView Display | Some Observations »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016