Dell Mini 9 OS X Discussion Discussion for installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini and Vostro A90

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
Xamian Xamian is offline
Junior Member
Posts: 5
Join Date: Dec 2009
Default Bluetooth Audio Problems (No Connect) - 01-22-2010, 12:58 PM

I am running 10.5.8 on a DellMini 9 with a 16GB runcore ssd and NBI 0.8.3 and I have problems with Bluetooth audio.

I can successfully pair a stereo A2DP headset or a mono headset, it will show up in the BT menu, but I cannot connect or use it.

With the A2DP headset when I select "use headphones" from the menu, nothing happens.

Whenever I switch on the mono headset I directly get an error message
"Bluetooth audio failed. There was an error connecting to your headset..."

I checked the log files and found these messages:

>kextd[68] loaded version 1.6.5fc3 of module differs from requested version 1.6.5fc3 (UUIDs differ)
>kextd[68] a link/load error occured for kernel extension /System/Library/Extensions/IOBluetoothFamily.kext/Contents/PlugIns/IOBluetoothSCOAudioDriver.kext

So apparently there is a version/UUID problem here or there is something with the IOAudioFamily.kext?
Is this only my problem or a general thing? What could I do?

Bluetooth in general works (Magic Mouse, mobile phone).

Dell Mini 9 | Mac OS X 10.5.8 | 1 GB RAM | 16 GB Runcore SSD | BIOS A05
Reply With Quote

« No Loader | 10.6.2 Post-Install Problem »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016