Dell Mini 9 Hardware Issues / Problems Inform everyone on any issues or problems with your Dell Mini 9 hardware.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
Junior Member
 
Posts: 2
Join Date: Aug 2009
Default booting from USB w/ Chromium OS - 08-05-2011, 02:14 PM

I have a second-hand Dell Mini 9 with a new 16GB RunCore SSD and 2GB of memory, and I've been happily running OS X on it for a while now, mostly thanks to instructions found here :)

I've been wanting to play around with Chromium OS, and have been trying to install it to a 16GB SanDisk USB stick. I've tried Dell's builds* a couple of times, and Hexxeh's builds** many times...

And the August 3rd Vanilla build worked! But only once, and it didn't have wifi, so I re-wrote my USB drive with the Flow build, and now it says "operating system not found" when I tell it to boot from that USB. The checksum on the download is correct, and the dd command is consistently writing the same number of bytes, so I think it's writing the OS properly to my USB. I can still boot into OS X and interact with the drive normally.

What could have changed? How can I fix it and boot from USB? Thanks!
Reply With Quote
Reply

Tags
chrome, chromium, usb

« Beginner's Questions | Failure to Post - Single Beep Code Twice »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Copyright © 2008-2011 MyDellMini.com.