Dell Mini 9 Discussion Discussion on the Dell Inspiron Mini 9.

Thread Tools Display Modes
  (#21) Old
rrfranczak3 rrfranczak3 is offline
Super Moderator
rrfranczak3's Avatar
Posts: 2,902
Join Date: Aug 2009
Location: Upstate New York, U.S of A.
Send a message via AIM to rrfranczak3 Send a message via MSN to rrfranczak3 Send a message via Yahoo to rrfranczak3
Default 11-25-2010, 03:19 AM

sounds like your router isnt set up correctly or your wi-fi setup is incorrect

Dell Mini 10 (Obsidian Black 1010), 2gb RAM, 1.66ghz 533mhz FSB (Z530) processor, A10 BIOS, 1 Terabyte (1000 GB) WD Scorpio Blue Hard Drive (5400rpm), Intel GMA 500 Integrated Graphics, TV Tuner, Bluetooth 2.1 module with EDR, 1.3mp Camera, 1366x768 HD Screen, Wireless 1510 b/g/n mini card, 6 cell (56WHr) Battery, 4gb SDHC, 64gb Flashdrive, Targus Netbook Chillpad, Targus Sport Case, Windows 7 Ultimate SP1 (500gb)/Windows 8.1 (500gb) (Dual Boot)

iPad 4 (64gb) w/Retina,Targus Versavu Case
Reply With Quote
  (#22) Old
ShelliBelli ShelliBelli is offline
Junior Member
Posts: 8
Join Date: Nov 2010
Location: Texas
Default Revival Update - 11-26-2010, 11:05 PM

One of the things I've always liked about the Dell Mini is that it seems to fix a lot of its problems itself! After rebooting, the Adobe finished installing and didn't have anything else to say about me not being online!
Everything seems to be running well now but-
I'm already seeing where the 'tight fit for Windows on an 8GB SSD' is coming in to effect. Is it possible to add memory w/o getting a larger SSD? I don't want to go through all this again if I can just add memory!
Reply With Quote

boot, dellefi, error

« Evolution Causing System Freeze | How can I install keys on the keyboard? »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016