Dell Mini 10v Forum for all discussions and support on the Dell Mini 1011, also known as the Mini 10v. If your question is regarding Mac OS X, please use the Mini 10v Mac OS X forum.

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
shan.rutgers shan.rutgers is offline
Junior Member
shan.rutgers's Avatar
Posts: 1
Join Date: Jun 2009
Exclamation "Data interface" in Device manager after clean install of XP Pro sp3 - 06-24-2009, 06:00 PM

I installed XP Sp3 then installed the the chip set drivers and Dell System files with drivers that came on the Dell Drivers and Utilities disk. The issue I have is that Device Manager displays 4 items with a question mark listed as "data interface".

I spoke with Dell Technical support and were unable to resolve this issue without replacing the system. The system shipped with XP Home.

If anyone has an idea on how to fix this it would be appreciated.

Reply With Quote
  (#2) Old
sylmini sylmini is offline
Posts: 99
Join Date: May 2009
Default 06-25-2009, 02:19 AM

try copying the driver disk to the hard drive. Then from device manager, right click on one of the devices with a question mark. I can't remember exactly, but you want to proceed some how with getting XP to scan for changes and then when prompted, search for drivers where you copied the driver disk to the hard drive.
Reply With Quote

« numeric Keypad | Installing OS X help »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016