Dell Mini 10v Forum for all discussions and support on the Dell Mini 1011, also known as the Mini 10v. If your question is regarding Mac OS X, please use the Mini 10v Mac OS X forum.

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
chinchilla chinchilla is offline
Junior Member
Posts: 9
Join Date: Jul 2010
Default Hynix 512mb 2rx16 Pc2 5300s 555 12 ok for 10v? - 08-05-2012, 05:51 AM

Hi, I have this spare RAM card and I was wondering if I can use it on my 10v?
The Dell hasn't had any upgrades, so it still has its original 1gb. I guess in the picture below there's a free RAM slot?

Thanks in advance for your help
Reply With Quote
  (#2) Old
rrfranczak3 rrfranczak3 is offline
Super Moderator
rrfranczak3's Avatar
Posts: 2,902
Join Date: Aug 2009
Location: Upstate New York, U.S of A.
Send a message via AIM to rrfranczak3 Send a message via MSN to rrfranczak3 Send a message via Yahoo to rrfranczak3
Default 08-05-2012, 02:23 PM

there is only 1 (ONE) slot for must remove the 1gb chip and replace it with a 2gb chip

Dell Mini 1011 (10v 2GB CHIP)

Dell Mini 10 (Obsidian Black 1010), 2gb RAM, 1.66ghz 533mhz FSB (Z530) processor, A10 BIOS, 1 Terabyte (1000 GB) WD Scorpio Blue Hard Drive (5400rpm), Intel GMA 500 Integrated Graphics, TV Tuner, Bluetooth 2.1 module with EDR, 1.3mp Camera, 1366x768 HD Screen, Wireless 1510 b/g/n mini card, 6 cell (56WHr) Battery, 4gb SDHC, 64gb Flashdrive, Targus Netbook Chillpad, Targus Sport Case, Windows 7 Ultimate SP1 (500gb)/Windows 8.1 (500gb) (Dual Boot)

iPad 4 (64gb) w/Retina,Targus Versavu Case

Last edited by rrfranczak3; 08-05-2012 at 02:31 PM.
Reply With Quote
  (#3) Old
holmes4 holmes4 is offline
holmes4's Avatar
Posts: 6,157
Join Date: Nov 2008
Location: New Hampshire
Default 08-05-2012, 11:33 PM

To complete the answer - you cannot use that RAM to add on to the 1GB you have, and 512MB would be a downgrade if you were to swap the RAM.

Mini 9|2GB RAM|64GB RunCore|Intel 5300|Windows 10
Reply With Quote

10v, hynix, mini 10 or mini 10v, ram upgrade

« PDANet install causes "Still waiting for root device" error? | My 10V is dead :( »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016