Dell Mini 10v Forum for all discussions and support on the Dell Mini 1011, also known as the Mini 10v. If your question is regarding Mac OS X, please use the Mini 10v Mac OS X forum.

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
Paradoxgrowth Paradoxgrowth is offline
Posts: 95
Join Date: Jun 2009
Default Windows 7 SP1 Installation Error 0x800F0A12 With OSX, Unbuntu, 7 boot. - 03-14-2011, 02:49 AM

I have been trying to install windows 7 SP1 and i keep getting the following error:
Windows 7 SP1 RTM Installation Error 0x800F0A12

It says its: The system partition isnít automatically mounted, or made accessible to Windows, during startup.

What is going on? Does it have to do with my triple boot? I am using chameleon. It would be nice to get SP1 going so i can use it with my hyper v server.

10v w/2gs of ram and a multi touchpad (from 1010) running OSX snow leopard, Ubunto remix, and 7 RTM.
Reply With Quote
  (#2) Old
MAZ62 MAZ62 is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: Feb 2011
Default 03-14-2011, 06:53 AM

I had the same. You need to make the partition active; your OSX partion will current be the active one

Use diskpart. Make win partion active. Install should be fine then make osx partion active
Reply With Quote
  (#3) Old
vahnx vahnx is offline
Posts: 84
Join Date: Sep 2009
Default 04-17-2011, 11:44 PM

Does not work for me

Dell Mini 10v | Bios A06 | 2GB RAM | 40GB SSD w/ OS X 10.6.7 | 6-Cell Battery | NBI 0.8.5pre
Reply With Quote

« Mini 10v will not wake up | Should I Upgrade???? »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016