Dell Mini 10v Forum for all discussions and support on the Dell Mini 1011, also known as the Mini 10v. If your question is regarding Mac OS X, please use the Mini 10v Mac OS X forum.

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
mrpinkeye mrpinkeye is offline
Junior Member
Posts: 4
Join Date: Jul 2010
Default Screen saver issues - 07-29-2010, 07:13 AM

ok... now i have a problem....the screen saver only comes on after 1min. if i change the time and click apply then go back into screen saver its always a minute again. its a nightmare when i wanna watch youtube! please help
Reply With Quote
  (#2) Old
rrfranczak3 rrfranczak3 is offline
Super Moderator
rrfranczak3's Avatar
Posts: 2,902
Join Date: Aug 2009
Location: Upstate New York, U.S of A.
Send a message via AIM to rrfranczak3 Send a message via MSN to rrfranczak3 Send a message via Yahoo to rrfranczak3
Default 07-29-2010, 02:38 PM

what version of Windows are you running?

PS. you should edit your signature and describe your makes it easier when people answer your questions this way they know what your stats are...granted mine might be a little lengthy but you get the idea

Dell Mini 10 (Obsidian Black 1010), 2gb RAM, 1.66ghz 533mhz FSB (Z530) processor, A10 BIOS, 1 Terabyte (1000 GB) WD Scorpio Blue Hard Drive (5400rpm), Intel GMA 500 Integrated Graphics, TV Tuner, Bluetooth 2.1 module with EDR, 1.3mp Camera, 1366x768 HD Screen, Wireless 1510 b/g/n mini card, 6 cell (56WHr) Battery, 4gb SDHC, 64gb Flashdrive, Targus Netbook Chillpad, Targus Sport Case, Windows 7 Ultimate SP1 (500gb)/Windows 8.1 (500gb) (Dual Boot)

iPad 4 (64gb) w/Retina,Targus Versavu Case
Reply With Quote
  (#3) Old
mrpinkeye mrpinkeye is offline
Junior Member
Posts: 4
Join Date: Jul 2010
Default 07-29-2010, 10:58 PM

its win 7 starter which im hating! wish i stuck with xp tbh.

i thought it may be because my power/battery setting were overiding my screen saver time but iv tryed setting them all to switch off display at 5mins on both battery and plugged in and the bloody thing still starts screen saver after 1minute! iv also tryed chasnging it to none or a different screen saver and it always immediatly reverts back to blank and 1min when i reopen the settings page.

its doing my head in as i wanna use youtube and i cant cause windows sucks!

(is there an easy way to copy my spec? all i know is 1.6ghz 160gb hdd 1gb ram win7starter)

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

right....iv logged out and checked the guest account and the screen saver setting work fine and save changes.

iv then gone back into my profile and reset the power/battery settings to default incase it was these that effected the screen saver and guess still wont bloody work! always blank and 1 minute no matter what i do...why!!??

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

ok, found the solution on another forum

id downloaded a program to change my desktop background, opened it, clicked restore (thinking it would revert to the old background) but my background remained and now screen saver functions working
Reply With Quote

« Post Your 10v Pics Here! | Mini 10v wifi disappeared- Win 7 »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016