Dell Mini 10v Forum for all discussions and support on the Dell Mini 1011, also known as the Mini 10v. If your question is regarding Mac OS X, please use the Mini 10v Mac OS X forum.

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
nikin nikin is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: Apr 2010
Default BIOS and boot problem - 04-27-2010, 11:38 AM


Got recently my new 1011 V mini. Noticed following problems:
bios: A06
WinXP Home

1. if I browose bios->security setting somtimes the netbook hangs and
I have to could start it again.

2. Switching fast boot and extensive checks options in BIOS forth and back I noticed that when WinXP tried to start its logo it does this very slowly like slide show. I'm pretty sure it was not like yhat at the beginning.
This problem persist even after the restoring of the default BIOS settings.

Any opinion? Does it help when I downgrade bios and then upgrade it again?

Reply With Quote
  (#2) Old
Dunhamzzz Dunhamzzz is offline
Dunhamzzz's Avatar
Posts: 1,855
Join Date: Sep 2008
Location: Norwich, UK
Send a message via Skype™ to Dunhamzzz
Default 04-28-2010, 09:56 AM

I'm not sure. Moved to Mini 10 section...

Please do not send me support requests via PM.
Reply With Quote
  (#3) Old
nikin nikin is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: Apr 2010
Default 04-28-2010, 02:31 PM

Solved. Was 3rd party buggy soft.
Reply With Quote

« Moving Hinge Cover? | How Much Junk On The Mini 10V »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016