Dell Mini 10v Forum for all discussions and support on the Dell Mini 1011, also known as the Mini 10v. If your question is regarding Mac OS X, please use the Mini 10v Mac OS X forum.

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
gtiguy gtiguy is offline
Junior Member
Posts: 4
Join Date: Dec 2009
Default New 10v lost two usb ports? - 12-17-2009, 10:55 PM


All new 10v owner here downgraded bios to from A06 to A04 and setup triple boot snowy, Win7 and ubuntu remix everything works except the two usb ports on the left side of the mini anyone heard of this before or did I just get a lemon? If lemon restore back to factory and ship back?

Reply With Quote
  (#2) Old
reflex reflex is offline
reflex's Avatar
Posts: 1,997
Join Date: Apr 2009
Default 12-18-2009, 12:10 AM

They don't work in any OS?

Try booting Ubuntu. Then plug in a USB device. Run "dmesg | tail" to show the latest system log messages. There should be something about the new USB device in there (if the port works). And/or run "lsusb" to list the USB devices, one should be your mouse, or flash drive, or whatever.

Mini 9 | Intel 5100 Wifi | Ubuntu 10.04 Netbook
Mini 1012 | SSD | Intel 6200 Wifi | Ubuntu 11.10 64bit
Reply With Quote
  (#3) Old
rrfranczak3 rrfranczak3 is offline
Super Moderator
rrfranczak3's Avatar
Posts: 2,902
Join Date: Aug 2009
Location: Upstate New York, U.S of A.
Send a message via AIM to rrfranczak3 Send a message via MSN to rrfranczak3 Send a message via Yahoo to rrfranczak3
Cool 12-18-2009, 12:33 AM

Welcome to the Forum...and Good Luck..

Dell Mini 10 (Obsidian Black 1010), 2gb RAM, 1.66ghz 533mhz FSB (Z530) processor, A10 BIOS, 1 Terabyte (1000 GB) WD Scorpio Blue Hard Drive (5400rpm), Intel GMA 500 Integrated Graphics, TV Tuner, Bluetooth 2.1 module with EDR, 1.3mp Camera, 1366x768 HD Screen, Wireless 1510 b/g/n mini card, 6 cell (56WHr) Battery, 4gb SDHC, 64gb Flashdrive, Targus Netbook Chillpad, Targus Sport Case, Windows 7 Ultimate SP1 (500gb)/Windows 8.1 (500gb) (Dual Boot)

iPad 4 (64gb) w/Retina,Targus Versavu Case
Reply With Quote
  (#4) Old
gtiguy gtiguy is offline
Junior Member
Posts: 4
Join Date: Dec 2009
Default 12-18-2009, 01:00 AM

Tries all three os and the left two usb ports are dead the single one on the right works just fine going to put it back to stock and see what happens will report back and thanks for the welcome you guys are a great knowledge source
Reply With Quote

« How to upgrade hard drive? | Missing Screws »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016