Dell Mini 10v Forum for all discussions and support on the Dell Mini 1011, also known as the Mini 10v. If your question is regarding Mac OS X, please use the Mini 10v Mac OS X forum.

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
superjon027 superjon027 is offline
Posts: 67
Join Date: Jun 2009
Default Power Supply for Mini 10v/9 - 10-29-2009, 05:41 AM

Hi guys,

I know that the power supply is the same for the mini 10v and the mini 9. I was wondering if you guys know where i can purchase one. Doesnt have to be Dell brand. I just need a 2nd one for convenience. I saw one for 12, but the 10 dollar shipping killed it. Any recommendations?
Reply With Quote
  (#2) Old
MikePA MikePA is offline
Senior Member
Posts: 282
Join Date: Jul 2009
Default 10-29-2009, 08:29 AM

Bought mine on eBay.

Mini 9 | 2 gigs memory | 64 gig SSD | 10.6.7
Mini 10v | 2 gigs memory | 500 gig HD | BT | 10.6.3 & Windows 7 Professional Dual Boot
Reply With Quote
  (#3) Old
mattkime mattkime is offline
Junior Member
Posts: 26
Join Date: Oct 2009
Default 10-29-2009, 12:48 PM

Reply With Quote
  (#4) Old
lancorp lancorp is offline
Posts: 98
Join Date: Mar 2009
Default 10-31-2009, 11:42 PM

The problem with those Kensington units is that there is not a tip that fits perfectly on the 10v. I've been using these Kensingtons for years, and have a stockpile of extra tips and have tried them all. N3 fits the best, but doesn't always make a connection. If you leave it perfectly still while charging then you're ok, but if you move it it loses the connection.

Let us know if you find a tip that works with the 10v.
Reply With Quote
  (#5) Old
mattkime mattkime is offline
Junior Member
Posts: 26
Join Date: Oct 2009
Default 11-01-2009, 05:40 PM

>>Let us know if you find a tip that works with the 10v.

I believe I'm using the N3 tip without trouble. maybe i'm just lucky.
Reply With Quote
  (#6) Old
rrfranczak3 rrfranczak3 is offline
Super Moderator
rrfranczak3's Avatar
Posts: 2,902
Join Date: Aug 2009
Location: Upstate New York, U.S of A.
Send a message via AIM to rrfranczak3 Send a message via MSN to rrfranczak3 Send a message via Yahoo to rrfranczak3
Cool 11-01-2009, 06:32 PM

did you check the buy/sell forum on this board?

Dell Mini 10 (Obsidian Black 1010), 2gb RAM, 1.66ghz 533mhz FSB (Z530) processor, A10 BIOS, 1 Terabyte (1000 GB) WD Scorpio Blue Hard Drive (5400rpm), Intel GMA 500 Integrated Graphics, TV Tuner, Bluetooth 2.1 module with EDR, 1.3mp Camera, 1366x768 HD Screen, Wireless 1510 b/g/n mini card, 6 cell (56WHr) Battery, 4gb SDHC, 64gb Flashdrive, Targus Netbook Chillpad, Targus Sport Case, Windows 7 Ultimate SP1 (500gb)/Windows 8.1 (500gb) (Dual Boot)

iPad 4 (64gb) w/Retina,Targus Versavu Case
Reply With Quote
  (#7) Old
Thorsteenster Thorsteenster is offline
Expert Member
Posts: 510
Join Date: Oct 2009
Default 11-01-2009, 07:18 PM

Also just FYI, the 1010 uses the same PS too, I'm running my 1010 now on my 910 PS.

Reply With Quote

« no sound after 2gb ram upgrade | Dell Wireless 1510 driver for Windows 7 »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016