Dell Mini 10v Forum for all discussions and support on the Dell Mini 1011, also known as the Mini 10v. If your question is regarding Mac OS X, please use the Mini 10v Mac OS X forum.

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
danwan danwan is offline
Junior Member
Posts: 8
Join Date: Sep 2009
Location: Italy
Default Mini 10v OSX86 Ethernet card problem - 10-20-2009, 06:35 PM

I used the Dell Mini10v with OSX86 and everything works fine except my ethernet connection. I am unable to use. Although the cable works with my regular Macs I receive an error message every time I try to connect to the internet.

Everything works including Wifi which seems to be a lot better than my mac as it reads the signal from a very far room however the connection is slow and I hope to be able to connect through my router.

I installed a Retail Snow leo removing the internal hard disk and following the guide it worked very well ....

Another issue though is I am never able to repair my permission as Disk Utiliy tells me there are no persmission files in my system .... how to solve this?

Reply With Quote
  (#2) Old
hotrodminis hotrodminis is offline
Senior Member
hotrodminis's Avatar
Posts: 298
Join Date: Sep 2009
Location: Modding minis - where else? ;)
Default 10-20-2009, 09:57 PM

You may have faulty hardware.
Reply With Quote

« Windows 7 install requires driver on 10v? | Dell 1011 + OSX SL + HDMI output »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016