Dell Mini 10v Forum for all discussions and support on the Dell Mini 1011, also known as the Mini 10v. If your question is regarding Mac OS X, please use the Mini 10v Mac OS X forum.

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
omgcorey omgcorey is offline
Junior Member
Posts: 10
Join Date: Sep 2009
Default 10v webcam problems? - 10-13-2009, 10:38 PM

I'm using windows 7 on my dell mini and everything on my cam was working fine. Used it on aim once and it worked fine. Now when I try to use it on Aim, it just shows a black screen...?

I'm not really sure what the problem is, whether it be the cam went bad or if it's me doing something wrong.

What can I do to see if the cam isn't broke or to make sure that it is atleast working? I would just like to get it to work on AIM for when I talk to my gf.

Mini 10v
N280 | 160gB HDD | 1gB RAM | 6 Cell | 1397 WiFi
Reply With Quote
  (#2) Old
dj898 dj898 is offline
Posts: 46
Join Date: Jul 2009
Location: Down Under
Default 10-14-2009, 10:56 PM

I'd like to know too. In my case I never could get it work under Windows 7 RTM...
Reply With Quote
  (#3) Old
Bear Hunter Bear Hunter is offline
Senior Member
Bear Hunter's Avatar
Posts: 423
Join Date: Sep 2009
Default 10-14-2009, 11:58 PM

Is your cam not showing up in "Control Panel"? I'm no windows guy, but I would expect it to be there, and you should be able to double click to open it up and see if it works.

Dell Mini 10v Mac OSX 10.6.2 1 GB RAM 160GB HDD BIOS A05 Blue Tooth 1510 WLAN 802.11g /n

NBI 8.2 -> NBI 8.3RC2 -> NBI 8.3RC3 -> NBI 8.3RC5 -> NBI 8.3 alpha

USB Legacy Disabled | USB Wake Enabled | BT Enabled |
Reply With Quote

« Upgrade to Windows 7? | Reload this Page Multi Channel Audio on 10v with onboard sound card »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016