Dell Mini 10v Forum for all discussions and support on the Dell Mini 1011, also known as the Mini 10v. If your question is regarding Mac OS X, please use the Mini 10v Mac OS X forum.

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
MiniKar2n MiniKar2n is offline
Junior Member
Posts: 13
Join Date: Aug 2009
Default Problems: 1510 wifi card not working - 10v with OSX SL 10.6 - 09-22-2009, 04:14 AM

I have 2 - 10v systems. One has a 1397 wifi card and the other has a 1510 wifi card. Both worked fine with OSX 10.5.8. However, only the one with a 1397 card works with OSX SL 10.6 and 10.6.1.

The other 10v with the 1510 would not work on my first install of SL 10.6. I had to downgrade to 10.5.8.

Before i re-install using Netbookinstall .8.2 with the SL 10.6 disc, i would like to hear from others that have successfully used Netbookinstall .8.2 & SL 10.6 on their 10v with a 1510 wifi card.

Thank you much for your feedback.
Reply With Quote
  (#2) Old
Max_Carnage Max_Carnage is offline
Senior Member
Posts: 210
Join Date: Aug 2009
Location: United States of Australia
Default 09-22-2009, 08:11 AM

I have a 10v with 1510 wireless.

It worked fine with OS 10.6.0 and NBI 0.8.2.

I did have trouble at one point with it not working reliably after sleep but fixed it with a combination of BIOS settings and re-running the dsdt.aml generator (don't know which was the fix as I tried both at the same time).

It works fine with OS 10.6.1 and NBI 0.8.3.

Dell Mini 10v | OSX 10.6.1 | 2GB RAM | 160GB HDD | 1510 Wifi | BIOS A04 | USB Legacy: OFF | USB Wake: ON | OEM BT 2.0: ON | NetbookInstaller 0.8.3 RC3

Status: A little slow to boot. Otherwise perfect!

Reply With Quote
  (#3) Old
DMBryant DMBryant is offline
Senior Member
DMBryant's Avatar
Posts: 243
Join Date: Jun 2009
Default 09-22-2009, 10:02 AM

I have a 1510 wireless card and 10.6.1 (using NBI 0.8.2) and it works perfectly all the time. No issues at all.

Mini 10v | 2GB RAM | 120GB HDD | 1510 N Wireless | BT 2.1 | OSX 10.6.4 | NBI 0.8.4RC1 | Bios A04 | 1010 Touchpad | Magic Mouse
Reply With Quote
  (#4) Old
MiniKar2n MiniKar2n is offline
Junior Member
Posts: 13
Join Date: Aug 2009
Default thanx for the feedback - 09-23-2009, 02:46 PM

Looks like a case for operator error on my part. Will reload after 8.3 testing is finished. Thanx for the feedback.
Reply With Quote

« Got my mini 10v today | Moblin powered 10v Announced »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016