Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
Scoutnhunt Scoutnhunt is offline
Junior Member
Posts: 5
Join Date: Mar 2012
Default Dell Mini 10 w/ Mac OS X back to Windows 7? - 02-04-2013, 12:28 PM

Have a Dell Mini 10 Netbook with the Intel Atom Z530 / 1.6 GHz CPU, 1.0GB RAM, 160.0 GB / 5400.0 rpm hard drive, and came originally loaded with Windows XP Home Edition. When I bought it, had Mac OS X Snow Leopard already loaded and running fine. Inadvertently hit the wrong button on a pop up update and the Mac OS X Snow Leopard was wiped out?

Black screen now with what appears to be an error-type message I've described here:

When powered up, now it only gives a "You need to restart your computer.
Hold down the Power button until it turns off, then press the Power
button again" message on a light grey screen with lost of codes in the
left margin.
When restarted, same page/info appears.
The top line on the page reads:

panic(cpu 0x2acc8a): "Version mis-match between Kernel (23) and CPU PM
(17) " @/SourceCache/snu/snu-1504.15.3/osfmk/i386/pmCPU.c:771
Debugger called: <panic>
Backtrace (CPU 0), Frame : Return Address (4 potential args on stack)
0x1c123c08 : 0x21b837 (0x5dd7fc 0x1c123bec 0x223ce1 0x0)
and then continues down the left margin in the same type codes as listed above.

I'd like to load Windows 7 operating system and be done with it - need the Mini 10 for college classes and I'm not a tech guy who cares to tinker with fine tuning the operating system if I don't have to.

I don't have the original Windows XP disc or the Mac OS Snow Leopard disc, so looks like I'm starting over here and ready to purchase Windows 7 Home Premium. Also, recently purchased an external CD/DVD drive.

Any help is greatly appreciated.
Reply With Quote
  (#2) Old
rrfranczak3 rrfranczak3 is offline
Super Moderator
rrfranczak3's Avatar
Posts: 2,902
Join Date: Aug 2009
Location: Upstate New York, U.S of A.
Send a message via AIM to rrfranczak3 Send a message via MSN to rrfranczak3 Send a message via Yahoo to rrfranczak3
Default 02-05-2013, 03:36 AM

sounds like you answered your own question, just buy Win 7, reformat the drive and install.....

BTW: sounds like you are one of the few how have had SL loaded and running..too bad you couldn't save it, I personally don't have the time or patience to even try...God only knows I got the disk space for it

Good Luck

Dell Mini 10 (Obsidian Black 1010), 2gb RAM, 1.66ghz 533mhz FSB (Z530) processor, A10 BIOS, 1 Terabyte (1000 GB) WD Scorpio Blue Hard Drive (5400rpm), Intel GMA 500 Integrated Graphics, TV Tuner, Bluetooth 2.1 module with EDR, 1.3mp Camera, 1366x768 HD Screen, Wireless 1510 b/g/n mini card, 6 cell (56WHr) Battery, 4gb SDHC, 64gb Flashdrive, Targus Netbook Chillpad, Targus Sport Case, Windows 7 Ultimate SP1 (500gb)/Windows 8.1 (500gb) (Dual Boot)

iPad 4 (64gb) w/Retina,Targus Versavu Case

Last edited by rrfranczak3; 02-05-2013 at 03:39 AM.
Reply With Quote
  (#3) Old
Scoutnhunt Scoutnhunt is offline
Junior Member
Posts: 5
Join Date: Mar 2012
Default 02-05-2013, 03:52 AM

Reply With Quote

« First hackintosh mini 10v please help... | Install Lion Retail 10.7 on 10v HAS TO WORK :) »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016