Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
electro303 electro303 is offline
Posts: 30
Join Date: Mar 2012
Default No Sound 1:5 boots - 08-12-2012, 10:18 AM

So I have everything working almost on my Dell 10v 10.6.7 but the sound does not work about 1 in every 5 boots forcing me to reboot till it works.

Driver pack was from NetbookInstaller 20100616212351.

Is there an audio patch if this is a known issue ?
Reply With Quote
  (#2) Old
jmacie jmacie is offline
Senior Member
Posts: 186
Join Date: Dec 2009
Default 08-13-2012, 04:10 PM

I get you don't want to use the search button, as you'll be subjected to reading impertinent subject matter, but the answers are here. You'll have to move either hdaenabler or legacyapplehda kext from extra kext folder and re-install to system/library/extension folder, rebuild mkext and check permissions, usually with kext utility. You have to experiment. It has something to do with a kext bottleneck when loading. P.S. there are many many valuable threads on audio and mirroring monitors here, the answers are here, truly, just search and read, and experiment.
Reply With Quote

« OSX Recovery USB Boot Method ? | What model is my Dell? Please help! »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016