Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
GunnerH GunnerH is offline
Junior Member
Posts: 8
Join Date: Sep 2011
Default What did I do?? Beer bounty for success! - 07-30-2012, 02:53 PM

I have a 10v running os x 10.6.7 only. No big whoop.

Installed PDANet and staretd getting "Still waiting for root device" error. Could boot into ignore chaches mode no problem.

I try repairing permissions.... no go.

Then I think "Oh, running NBI should help." and so I run 5pre, which I think got me to 10.6.7 right?

It hangs at "Generating cache" something. Hangs for a looooong time.

So I figure it's not going to work. I restart and then disaster.

I get though bios OK, then into chameleon if I press space. If I -v boot I get lots of fast-moving code about things in the library directory running... and then nothing. Black as night. Like I accidentalyl sent OS X into the black hole from Event Horizon and it's now tearing out its eyes and speaking in Latin.

And regular boot gets me to a grey screen. press the power button and it turns off.

So.... thoughts? And seriously, I'll paypal you a beer (in the form of $5) for the person that can get me back in business, even if you just point me to the right thread on here already. I can follow step-by-step instructions like a monkey at least.

I have access to another mac, and a couple USB drives, too. No os x install disks though - I'm doing work in Africa until next month.

Thanks in advance!
Reply With Quote

10.6.7, 10v, 10v boot issues, panic, startup

« "Still waiting for root device" HELP! | Installed 10.6.3 on my 10v fine - Really slow? »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016