Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
WhiteWidow WhiteWidow is offline
Junior Member
Posts: 5
Join Date: Nov 2010
Default [Triple Boot] Chameleon gone after fresh W7 install {HELP} - 07-09-2012, 10:12 PM

I had a flawless Tripple boot on my Mini with W7, OSX Snow Leopard, and Mint. I had to do a fresh install of W7 which wiped out Chameleon and now it boots straight to W7.

I tried this Windows Installer which gets me to Chameleon but it wont boot OSX, Mint and W7 is fine.

Does anyone know how I can get booted into OSX and run NBI which should fix my issue?
Reply With Quote
  (#2) Old
crabhunter crabhunter is offline
Posts: 97
Join Date: Nov 2010
Default 07-10-2012, 04:07 PM

Ok, you need to boot off the win7 dvd/usb and use diskpart to make you osx partition active.
I have found running nbi after installing linux will make linux unbootable.
I have found the safest route if making the osx partiton active still won't work is to try and boot osx from the usb installer and then install the Chimera bootloader.

Dell inspiron mini 1011
Ubuntu 13.04
Reply With Quote

« Everything installed bar the bootloader? | How I fixed the awaking from sleep problem on my 10v Hackintosh!!!! »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016