Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
avibrendon avibrendon is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: Oct 2011
Exclamation 10v on OS X Boots to Blank/Black Screen! - 10-19-2011, 11:16 AM

I got my mini about a year ago and about a month ago, the screen started flickering. It has gotten worse to the point where I have to keep the screen tilted all the way back to see anything. (Idk if this is related)

Anyway the problem is: my Dell mini 10v keeps booting to a blank screen. I've reinstalled the system, not updating this time and it worked a few times and then went back to booting into a blank screen... Help!!! :-(

I played around with the display settings when I re-installed the first time and found out that any frequency change resulted in a blank screen too.
Reply With Quote
  (#2) Old
avibrendon avibrendon is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: Oct 2011
Default 10-24-2011, 09:25 AM

Please help!! :'(
Reply With Quote
  (#3) Old
holmes4 holmes4 is offline
holmes4's Avatar
Posts: 6,157
Join Date: Nov 2008
Location: New Hampshire
Default 10-24-2011, 12:46 PM

That you have to tilt the screen to see anything suggests that the cable from the screen to the display controller is damaged or broken or that the connector is loose on the motherboard. No matter what the cause, it doesn't look good.

Mini 9|2GB RAM|64GB RunCore|Intel 5300|Windows 10
Reply With Quote

black, blank, blank screen, osx 10.6, screen

« Bricked ? iTunes update | Corrupt Hardrive »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016