Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
insidergr insidergr is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: Nov 2010
Default Lion 10.7 on Dell 10v ? - 04-25-2011, 05:19 PM

i read to day that.. Updated kernel, 10.7 also now with extra atom patch " That's means we can to make installation on 10v ?
Reply With Quote
  (#2) Old
FattyJay1011 FattyJay1011 is offline
Junior Member
Posts: 7
Join Date: Sep 2010
Default 06-16-2011, 04:58 PM

Can I get a link?
Reply With Quote
  (#3) Old
rrfranczak3 rrfranczak3 is offline
Super Moderator
rrfranczak3's Avatar
Posts: 2,902
Join Date: Aug 2009
Location: Upstate New York, U.S of A.
Send a message via AIM to rrfranczak3 Send a message via MSN to rrfranczak3 Send a message via Yahoo to rrfranczak3
Default 06-16-2011, 05:05 PM

No... it wont run... I dont think, the patch is for the Atoms that can run 64bit like the 1012, the 10v is only 32bit......I THINK??????

BTW: if it does work, I hope that you have the 2gb RAM added on because 1gb of RAM will not be enough

Dell Mini 10 (Obsidian Black 1010), 2gb RAM, 1.66ghz 533mhz FSB (Z530) processor, A10 BIOS, 1 Terabyte (1000 GB) WD Scorpio Blue Hard Drive (5400rpm), Intel GMA 500 Integrated Graphics, TV Tuner, Bluetooth 2.1 module with EDR, 1.3mp Camera, 1366x768 HD Screen, Wireless 1510 b/g/n mini card, 6 cell (56WHr) Battery, 4gb SDHC, 64gb Flashdrive, Targus Netbook Chillpad, Targus Sport Case, Windows 7 Ultimate SP1 (500gb)/Windows 8.1 (500gb) (Dual Boot)

iPad 4 (64gb) w/Retina,Targus Versavu Case
Reply With Quote
  (#4) Old
spangyou spangyou is offline
Junior Member
Posts: 22
Join Date: Jul 2011
Default 08-27-2011, 03:45 PM

Any updates on this?
Reply With Quote
  (#5) Old
jmacie jmacie is offline
Senior Member
Posts: 186
Join Date: Dec 2009
Default 08-28-2011, 03:55 PM

I'm trying now, using Anv's atom kernel from dp1. You can get some encouragement from HCL 10.7.0/Portables - OSx86. The last entry is a netbook. There are other single core atom 32 bit lion guides, keep googling. I'll post if I get it going.
Reply With Quote
  (#6) Old
jmacie jmacie is offline
Senior Member
Posts: 186
Join Date: Dec 2009
Default 08-28-2011, 07:15 PM

Got dp1 working, so now onto final!
Reply With Quote
  (#7) Old
tiuno tiuno is offline
tiuno's Avatar
Posts: 61
Join Date: Mar 2010
Location: Mexico City
Send a message via AIM to tiuno Send a message via MSN to tiuno
Default 08-28-2011, 09:45 PM

Seriously??? Well is it all working? Sound, touchpad and all the hardware? I hope it is I mean that would be awesome and maybe this would catch meklort's eye

Dell Mini 10v||Bios A06||1GB RAM||160 GB HDD ||Intel Atom N270 1.6GHz||Mac OS X 10.6.6 Snow Leopard||NetbookInstaller 8.4 RC1 Updated for 10.6.4|| Windows 7 Ultimate || MacBook Air SMBios.plist
PowerBook 12"||G4 1.33 GHz||1.25 GB RAM||160 GB HDD||Mac OS X 10.5.8 Leopard

Reply With Quote
  (#8) Old
jmacie jmacie is offline
Senior Member
Posts: 186
Join Date: Dec 2009
Default 08-29-2011, 12:05 AM

DP1 is working, still tweaking, Meklort is not interested, he can do anything, he doesn't need this old hardware. Anyway, 10.7 final is a different story, haven't gotten to trying yet, but like I said there ARE guides on the web.
Reply With Quote
  (#9) Old
nerdlord20 nerdlord20 is offline
nerdlord20's Avatar
Posts: 37
Join Date: Aug 2010
Location: Michigan
Default 09-01-2011, 04:42 AM

is it even worth it? i haven't even gotten lion on my real mac, let alone screw with my working mini just to get some stupid ipad features on a mac.....

[Dell Mini 10v (1011) White--BIOS A06--NBBM Ver.0.8.4--10.6.3 Retail Disk--Mac OSX SL Ver. 10.6.8--128 GB Intel SSD--2GB of RAM--6 Cell Battery]
Reply With Quote
  (#10) Old
Zirus69 Zirus69 is offline
Posts: 43
Join Date: Aug 2009
Location: China - Changchun
Default Its Done ..... Lion Atom Kernel - 09-01-2011, 01:32 PM

I made me a nice Lion Atom Kernel — nawcom's bitchblog
meklort is the best ...... did anybody tried it already?

Dell Mini 10v | Dualboot | Mac OS X 10.6.7 | Windows 7 SP1 | 2GB RAM | 160GB HDD | BIOS A04 | USB Legacy: ON | USB Wake: ON | BT: None | NBI 20100616212351
Reply With Quote

« Dangit... it was running so smoothly | No sound all of a sudden »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016