Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#11) Old
belfastbiker belfastbiker is offline
Member
 
Posts: 96
Join Date: Mar 2009
Default 07-17-2011, 02:52 AM

Quote:
Originally Posted by Neosurge View Post
Hello everyone. I recently upgraded my 10.6 install to 10.6.4 and then 10.6.7. Everything boots and seems to work fine except for the App Store. I can log into the iTune store just fine, but when trying to log into the App Store it just keeps telling me 'Your device or computer could not be verified. Contact support for assistance'. Login information works fine on my official Mac.

Is this a known issue with these installs at all? I was not able to find anything on it searching for 'app store'.

Same here - Dell Mini 9, u/g to 10.6.7.

Frustrating, as the network/internet works fine, and i've tried all the solutions that work for most others.

I only upgraded for the damned app store.
Reply With Quote
  (#12) Old
underwhelmed underwhelmed is offline
Guru
 
Posts: 1,375
Join Date: Mar 2009
Location: Texas
Default 07-17-2011, 03:54 AM

Quote:
Originally Posted by belfastbiker View Post
Same here - Dell Mini 9, u/g to 10.6.7.

Frustrating, as the network/internet works fine, and i've tried all the solutions that work for most others.

I only upgraded for the damned app store.
Does it give you an error code at all?

Did you look at this old thread-
Does the new Apple App Store work on your Hackintosh?

Mine didn't work at first either, but I fixed it using help from that thread.


Mini 9 | OS X 10.6.7 | NBI 20100616212351| BIOS 05 | 32 GB Runcore | 2 GIGS RAM
10V | OS X 10.6.7 | NBI 20100616212351 |BIOS 06|160 GB|1 GIG RAM| 6 Cell Dell Battery
Functioning Hibernation

Back up Mini 9| OS X 10.6.7| NBI 20100616212351| BIOS 05 | 32 GB SuperTalent | 2 GIGS RAM
Reply With Quote
  (#13) Old
belfastbiker belfastbiker is offline
Member
 
Posts: 96
Join Date: Mar 2009
Talking 07-17-2011, 10:03 AM

Quote:
Originally Posted by underwhelmed View Post
Does it give you an error code at all?

Did you look at this old thread-
Does the new Apple App Store work on your Hackintosh?

Mine didn't work at first either, but I fixed it using help from that thread.

YOU BEAUTY, YOU ABSOLUTE BEAUTY!!


Was up to 4:30am last night trying various solutions on thse and other boards, none of them worked. Or rather, none of them worked, until I tried the VERY simple method highlighted in the thread you gave.

Have two gold stars.
Reply With Quote
  (#14) Old
underwhelmed underwhelmed is offline
Guru
 
Posts: 1,375
Join Date: Mar 2009
Location: Texas
Default 07-17-2011, 01:29 PM

Awesome, enjoy the App Store.


Mini 9 | OS X 10.6.7 | NBI 20100616212351| BIOS 05 | 32 GB Runcore | 2 GIGS RAM
10V | OS X 10.6.7 | NBI 20100616212351 |BIOS 06|160 GB|1 GIG RAM| 6 Cell Dell Battery
Functioning Hibernation

Back up Mini 9| OS X 10.6.7| NBI 20100616212351| BIOS 05 | 32 GB SuperTalent | 2 GIGS RAM
Reply With Quote
  (#15) Old
jonemmet jonemmet is offline
Junior Member
 
Posts: 1
Join Date: Mar 2009
Default 08-30-2011, 11:39 AM

Dumb question but I'll ask it, I accidentally updated from 10.6.7 to 10.6.8 and my mini is all messed up. What is best to get it back to it's former state?
Reply With Quote
  (#16) Old
r6680jc r6680jc is offline
Senior Member
 
r6680jc's Avatar
 
Posts: 229
Join Date: May 2010
Default 08-31-2011, 11:52 PM

Quote:
Originally Posted by jonemmet View Post
Dumb question but I'll ask it, I accidentally updated from 10.6.7 to 10.6.8 and my mini is all messed up. What is best to get it back to it's former state?
Here:
An Easy 10.6.8 Update
Reply With Quote
  (#17) Old
GunnerH GunnerH is offline
Junior Member
 
Posts: 8
Join Date: Sep 2011
Thumbs up Just got it going - 10.6.2 to 10.6.3 to 10.6.7 - 09-13-2011, 11:48 PM

Hi Everyone,

Well, I just installed the 10.6.3 update and everything worked just fine, used NBI 0.8.4 RC4 as I recall... I had been running 10.6.2 before that.

Just followed the advice above to install the 10.6.7 update:
1) download and install NBI 0.8.5pre
2)(without restarting- is this where I messed up?) install 10.6.7 combo update
3)restart

when I restarted I got the HD icon, backwards progress bar saying "press any key to enter startup options, and then tons of lines of code. Right about here:
4) fReAk OuT!!!!!!

Started typing THIS and the thing restarted again... and amazingly, went to the apple logo and let me log in. It worked???? Sweet Jesus in a handbag, it worked!

Oh wait... no sound... ok, no problem, some brilliant genius mentioned this already. Restarted and got the same backwards status bar with a message of "press any key to enter startup something" freaked out and hit space. Sat there not doing anything for a while and then I hit enter and it booted into 10.6.7 with sound.

I should have played a hallelua chorus on youtube.... maybe I'll go do that now.

Thanks again for all your help on here! Hopefully the restart thing won't panic me too much, I think I just didn't realize the startup screen changed a bit with 10.6.7.
Reply With Quote
  (#18) Old
underwhelmed underwhelmed is offline
Guru
 
Posts: 1,375
Join Date: Mar 2009
Location: Texas
Default 09-14-2011, 04:24 AM

Quote:
Originally Posted by GunnerH View Post
when I restarted I got the HD icon, backwards progress bar saying "press any key to enter startup options, and then tons of lines of code. Right about here:
4) fReAk OuT!!!!!!

Hopefully the restart thing won't panic me too much, I think I just didn't realize the startup screen changed a bit with 10.6.7.
If you run NBI and look, I bet Quiet Boot is disabled.

If you enable it it shouldn't show that anymore.

Sound is still hit or miss on the 10v, sometimes it loads, sometimes it doesn't.

I set mine to Hibernate, so when I wake it up the sound always works.

There is a thread here on how to do it if you want-
Is Hibernation actually possible?

Go to page 8, post #79 for the pertinent info.


Mini 9 | OS X 10.6.7 | NBI 20100616212351| BIOS 05 | 32 GB Runcore | 2 GIGS RAM
10V | OS X 10.6.7 | NBI 20100616212351 |BIOS 06|160 GB|1 GIG RAM| 6 Cell Dell Battery
Functioning Hibernation

Back up Mini 9| OS X 10.6.7| NBI 20100616212351| BIOS 05 | 32 GB SuperTalent | 2 GIGS RAM
Reply With Quote
Reply

Tags
10.6.3, 10.6.7, 1011, 10v, upgrade

« Possible to update an HDD with usb? | Mini 10v keyboard layout (with download) »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.