Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
someotherdude1 someotherdude1 is offline
Junior Member
Posts: 7
Join Date: Sep 2009
Default Ethernet on 10.6.5 - 12-05-2010, 05:24 PM

Hey all,

I have Mac OSX running on my Mini 10v with NetbookInstaller 0.85pre, and the ethernet is not working. Everything else is working fine. The ethernet does not show up in Network Settings, even when I disable AirPort and plug the ethernet cable straight into the router. However, I know that the hardware works because the two lights next to the ethernet port confirm that the cable is working. Is there a kext I haven't installed? The NetbookInstaller page says however that ethernet should be supported. Does anybody have any ideas to help me out?

Thanks in advance,
Reply With Quote
  (#2) Old
hornedfiend hornedfiend is offline
Junior Member
Posts: 15
Join Date: Nov 2010
Default 12-12-2010, 10:03 PM

my ethernet works just fine. try using an ubuntu live usb stick and see if the ethernet works there, if not, well...then it must be a hardware issue. Also, try looking in the bios settings (too lazy to check and I don't remember correctly) for any lan setting (it might be disabled)
Reply With Quote

« Problems using a Snow Leopard 10.6.3 installation disk | How do I get a more accurate reading of battery time left in Snow? »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016