Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
Tau Tau is offline
Junior Member
Posts: 9
Join Date: Jan 2010
Unhappy 10.6.4 with a few probs - 09-09-2010, 04:33 PM

Hi to you all

until the .4 upgrade everything was fine, now i got those two problems and i got them randomly and sometimes together.

1 no keyboard at all - a thing to say it's that i've tried to solve the @ and the " problem that are inverted with a new layout downloaded somewhere here in the forum... it doesn't solve anything

2 no audio at all

both problems need a restart for being solved... until next time.

anyone can help?

thank you in advance.

Dell Mini 10v - A04 1GbRam 160GbHD - Snow Leopard 10.6 - ordered BT - USB Legacy disabled
Reply With Quote
  (#2) Old
OsxDellMini OsxDellMini is offline
Junior Member
Posts: 3
Join Date: May 2010
Default Try this ... - 09-09-2010, 08:35 PM

Hi Tau,
try to re-save the BIOS setting.

This solve problems like yours on my mini 10v after 10.6.4 update.

Please let me know if it work.


Dell Mini 10v | Mac OS X 10.6.4 | 2GB Ram | 160GB HDD | BIOS A06 | BT:None | USB Legacy:OFF | USB Wake:OFF | NBI 0.8.4 RC1 (+10.6.4 Update) |
Reply With Quote

« German audio text information! | WakeKey=y boot issue »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016