Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
minijames minijames is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: May 2010
Default Unable to boot after installing SL - 05-22-2010, 06:09 AM

I am complete newbie picked up a 10v and made the USB install disk and it all worked fine.
I left the USB in which gives you two disks to boot off when you start up (the USB boot disk and of course OSX)
Trouble is if I don't have the USB drive plugged in I cannot boot and wondering if this is normal or I have done something wrong.
The only I installed was little snitch which required a reboot and that is when I noticed the reliance on the USB drive needing to be in the machine to get it running.
Reply With Quote
  (#2) Old
DivinePower DivinePower is offline
Posts: 76
Join Date: Apr 2010
Default 05-22-2010, 03:09 PM

Did you follow one of the guides? If so sounds like you missed a few steps.

Sounds like you didn't run NBI that will install the bootloader.
Reply With Quote
  (#3) Old
drew74 drew74 is offline
Posts: 48
Join Date: Dec 2009
Location: London
Default 05-22-2010, 03:27 PM

I installed Little Snitch a while ago now and it broke my os x install, I reckon you need to reinstall os x.
see little snitch to work. thread
Reply With Quote

« Confused: NBI and NBBM | Can we somehow "roll back" the 10.6.3 update? »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016