Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
kekosino kekosino is offline
Junior Member
Posts: 8
Join Date: Jan 2010
Default Succesful software autoupdate from apple - 02-20-2010, 05:20 PM

Just thought I should share...

Mini10v running 10.6.2, performed full automated apple software update via internet... after a very long boot everything seems to be running fine.

Will post if I run into any issues.
Reply With Quote
  (#2) Old
minimalpc minimalpc is offline
Expert Member
Posts: 560
Join Date: Dec 2009
Default 02-20-2010, 08:34 PM

Nothing new here. Unless you have already run NBI 0.8.3 again after updating, your audio probably isn't working.

Dell Mini 10v | Mac OS X 10.6.2 | Windows 7 Professional | Ubuntu Netbook Remix 9.10 | 1GB RAM | 160GB HDD | BIOS A05 | USB Legacy: OFF | USB Wake: OFF | BT: Enabled (self-installed BCM2046) | NBI 0.8.3 final
Reply With Quote
  (#3) Old
kekosino kekosino is offline
Junior Member
Posts: 8
Join Date: Jan 2010
Default yup sound not working - 02-20-2010, 10:53 PM

you were right sound isn't working even after running NBM. Even when I boot from my USB HD backup sound is not working...

Any help would be greatly appreciated...

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

Ok, got it working again. I thought NBM and NBI did the same thing...but now I know better. After running NBI everything seems back to normal...

Thanks for the heads up on the sound!
Reply With Quote

« Incredible | Install stops after a few seconds »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016