Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
BlackRich BlackRich is offline
Posts: 45
Join Date: Feb 2010
Send a message via AIM to BlackRich Send a message via Skype™ to BlackRich
Default Having an Issue with youtube - 02-19-2010, 01:38 PM

Last week it seemed that youtube worked alright. Now its really choppy and I can't figure out why. Im currently using a 10v with OS X 10.6.2 installed. 1 gig of ram. I've tried youtube with safari and firefox. when trying to search for some information, I came up short. Could also be because I just woke up. I saw one thread that updated drivers, but those are for win 7/xp/vista. I used NBI 0.8.3. Can anyone give me any sort of information to solve my problem, or a link to a thread with a fix. Thanks ahead of time.

Dell Mini 10v|OSX 10.6.3|NBI 0.8.4 RCI|1GB RAM|160 GB HDD|BIOS A04|Obsidian Black
Reply With Quote
  (#2) Old
jmacie jmacie is offline
Senior Member
Posts: 186
Join Date: Dec 2009
Default 02-19-2010, 05:16 PM

Go to: in Safari. Click link for Beta trial. Then check out videos. I got this link from this forum yesterday, just can't find it to credit OP. It really changed my attitude about webvideos on 10v.
Reply With Quote
  (#3) Old
Posts: n/a
Default Flash 10.1 beta - 02-20-2010, 11:39 AM

Hit the link below and install the latest beta of Flash 10.1. There's a noticeable improvement in performance using it...

Adobe Labs - Downloads: Flash Player 10.1
Reply With Quote

« Long restart time and boot up time after erasing free space. | Network issue on clean install (Both ethernet and wireless) »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016