Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
teameurox teameurox is offline
Posts: 81
Join Date: Jun 2009
Default Boot Screen Problem (Progress Bar now) - 01-17-2010, 07:10 PM

I just finished configuring my dual boot and have used both os's win7 ans sl flawlessly.

Now all of a sudden when I boot into SL Im getting the grey apple boot screen with the circle pinwheel...AND now a progress bar that is slower than no other.

Why did this just randomly start to occur, and how would one go about fixing it

MacBook Mini---Black Dell Mini 10v
OS X 10.6.4 / Windows 7 Home Premium
2 GB Ram, 250gb HD, BT
SD card booting full installs of Jolicloud, Android, and XBMC
Mini 9 OS X 10.6.2 2gb Ram 16 SSD BT Mini 9 OS X 10.6.2 2gb Ram 16 SSD
Reply With Quote
  (#2) Old
meklort meklort is offline
meklort's Avatar
Posts: 1,353
Join Date: Feb 2009
Location: Colorado, USA
Send a message via AIM to meklort Send a message via MSN to meklort Send a message via Yahoo to meklort
Default 01-17-2010, 11:12 PM

It's probably booting is safe mode, or it can't load /System/Library/Extensions.mkext. You may have to run NBI and regenerate the extensions (but don't reinstall the bootloader).

Dell Mini 9 | Mac OS X 10.6.5 | 2 GB RAM | 32 GB Buffalo SSD | BIOS A05
Dell Mini 10v | Mac OS X 10.6.5 | 1 GB RAM | 160 GB HDD | BIOS A06
My Blog | NetbookInstaller code repository | NetbookInstaller Website | Want a invite? message me.
Reply With Quote

« trying to install snow leopard - need to restart? | mini 10v not letting me boot to a windows xp usb/sd »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016