Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
nognielsen nognielsen is offline
Junior Member
Posts: 4
Join Date: Dec 2009
Default 10v startup issue, goes to snow leopard spacey screen - 01-12-2010, 01:16 PM

Hey there everybody,

I have a 10v with 10.6.2 which was working beautifully until today... It starts up goes through the normal boot process but then after about 2 minutes the standard SL splash star background comes up. Mouse shows up and works, but no icons, no login. just sits there forever...

The only thing I did do yesterday was install Office 2008... Is that a known problem? It was kinda weird as well, after I installed it a few minutes later, I closed my laptop to sleep mode, but when I opened it, to log back in, my password didn't work anymore! I thought it was just a bug so a did a hard restart and that's where I am now.

Any suggestions? Is there a way to repair an install of MACOSX I'm new at the mac thing.

Safe mode doesn't work either.

Reply With Quote
  (#2) Old
w7ox w7ox is offline
Senior Member
w7ox's Avatar
Posts: 449
Join Date: Dec 2009
Default 01-12-2010, 04:02 PM

I installed Office 2008 on my 10v using a usb DVD drive a couple of weeks ago with no problems then or since.

If you used a usb stick to install Office it could be that led to a problem (e.g., some residual OS image on the stick itself).


Netbook: Mini 10v, BIOS A05, OS X 10.6.4, 2 GB RAM, 160 GB HDD, BT
Reply With Quote

« Hibernation On Laptop Close | 10.6.2 update killed my hackintosh???? »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016