Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
bmaxwell8686 bmaxwell8686 is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: Jan 2010
Default OSX installation issue - 01-10-2010, 06:53 PM

Hello and thanks to everyone for all the info, Im having an issue when loading OSX sl 10.6 the installation on my mini 10v. The install goes well for about 2 min. than and install failed message pops up and says "The installer could not copy the necessary support files" and tells me to restart. using NBI_083F.img, And one last thing I wanted to change boot loaders and i couldnt figure out how to make the zip file into a .img to put it on my thumb drive. Thank you
Reply With Quote
  (#2) Old
Jake.c Jake.c is offline
Posts: 44
Join Date: Nov 2009
Default 01-10-2010, 09:11 PM

There's a thread in General Mac OS X discussion about this issue. Nobody has managed to find a solution yet... check there aswell from time to time to see if someone finds a solution (I've got the same error aswell).

SL install gone wrong using NBI 2 method, now stuck

Good luck - hopefully Mechdrew will work it out soon.
Reply With Quote

dell mini 10v, issue, osx sl

« Failed to install neccassary support files | Thinkin about Selling 10v for a Macbook 13.3 »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016