Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
theunnamed theunnamed is offline
Junior Member
Posts: 18
Join Date: Dec 2009
Default Please Someone Help!! Post-Installation - 01-05-2010, 08:52 PM

That is the 10th time I installed SL to my mini 10 successfully, after the installation,:

boot cpus=1 -v -f

install chameleon

copy dsdt.aml
copy extra
copy boot

delete AppleHDA.kext

Install GMA500backlight.kext
Install VoodooHDA.kext

Then restart

Chameleon works,

Later No battery, no sound,

Restart again
and chameleon boots but it freezes, I booted with verbose mode IOUSBfamily error, enumerating sth blah blah blah

Each time I got different errors

The last time, I updated to 10.6.1, It restarted but didnt open again!!

What is the problem? Please someone help!! I will go crazy...
Reply With Quote
  (#2) Old
tchariya tchariya is offline
Senior Member
Posts: 346
Join Date: Sep 2009
Location: Chicago, IL
Default 01-05-2010, 10:17 PM

I don't remember using all these steps.

Did you use mechdrew's steps with the NBM/NBI 0.8.3?

#1 is easiest and -ZERO- problems for me

Guides | OS X | mechdrew

Mini 10v
Reply With Quote

« USB Boot key issue | Stickam Video Broadcasting »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016